Iwuś nie będę już chwalić tytoniu bo pomyślisz że ja jakaś nie tego tym razem będą to jeżówki z ślicznymi czapeczkami, takie wypasione i grubaśne, dobrze im u Ciebie Deszcze zazdroszczę u mnie suchoty i pierwszy raz w życiu nie chcę by słońce wyszło zza chmur. Mam dosyć skwaru już jestem tym zmęczona. Mimo mojego oklapnięcia posyłam pozdrowienia i całuski
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Iwonko i Ty piszesz u mnie, że zemdlałaś, no to ja po obejrzeniu Twojego ogrodu zejdę chyba na zawał serca, cudowne zestawienia kolorystyczne, cudowny dobór roślin, tyle mnie zachwyciło, że nie wiem o czym najpierw pisać, taras wprost bajeczny i ten ślicznie kwitnący oleander, u góry obok niego, to chyba bakopa, obok na krzesełku przepiękna kremowa begonia (znasz może jej nazwę?), a co to za cudeńko na dole kwitnące na biało. Fontanna marzenie, nie dziwię Ci się, że zrobiłaś jej zdjęcia z każdej strony, lilie, liliowce, hortensje, guzikowiec ekstra i ta słodka mordusia super, ucałuj ją ode mnie.
O wszystko to co i ja kocham - hortensje,róze,hibiskuski cudne
Rudbekie ,jeżówki śliczne.
Mikshake śliczna kępa,ile ma już latek??? Moja Mikshake z też zaszalała jednym kwiatkiem Ale to zakup wiosenny,kępusia nawet spora ale kwiat jeden
Dzisiaj pochowaliśmy Backiego, żadne kwiatki, roślinki, nic nie jest teraz ważne, muszę się jakoś pozbierać, serce mi pękło ...., pozdrawiam zaglądających.
Iwonko, nie ma wystarczająco dobrych słów w takiej sytuacji. Pamiętaj, że jesteś w naszych ciepłych myślach i pamięci.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków! Potencjalny ogród Anulli cz. 2