Na Powitanie Becia Cz 4
- becia123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Powitanie Becia Cz 4
Dewutnio Ewo Mam siostrę ,która codziennie właściwie większość dnia jest u nas więc spoko Ja na razie mam zakaz na wszystko ale spokojnie czekam oby wszystko było dobrze.Ten tydzień decydujący.
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Beatko zdrowiej dziewczyno , spokoju i pogody ducha życzę to najważniejsze w rekonwalescencji i 

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beatko cudne dalie, zdradź tajemnicę jak Ty to robisz, że na takiej powierzchni żadnego chwasta nie widać
masz jakąś matę maskującą czy co?
A tak na serio to nie dość że piękny, bogaty to jeszcze zadbany masz ogród

A tak na serio to nie dość że piękny, bogaty to jeszcze zadbany masz ogród

- becia123
Marysiu mam wszędzie gołą ziemię i chwastów też dużo tylko staram się ich nie pokazać te ostatnie trzy tygodnie mniej pieliłam bo nie mogłam więc narosło ich sporo .Jednak rozłożę agrowłókninę bo nie wyrabiam Marysiu.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Beciu,nie bądz taka skromna,bo na taka powierzchnię ogromną to chwastów masz jak na lekarstwo.Dalie białe z różnymi przebarwieniami piękne,takie jasne najładniej rozjaśniają rabaty.
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Beatko kochana, jak dobrze, że masz przy sobie siostrę, która Ci pomaga.
Odpoczywaj sobie aż wszystko się unormuje i nabierzesz sił.
Ogród nadal piękny i kolorowy, wypieszczony i wygłaskany Twoimi rękami, możesz być z niego bardzo dumna.
Czy wiesz, że rozchodniki okazałe mają te same właściwości lecznicze, co aloes.Wystarczy zerwany listek zadrapać i tą stroną przyłożyć do rany, odleżyny, oparzenia - działa przeciwbólowo i gojąco.
A miechunka rozdęta ,to rodzynek brazylijski , który znajduje się w środku, najsmaczniejszy z tych mocno wybarwionych lampionów.
Ściskam serdecznie i wracaj do zdrówka.

Odpoczywaj sobie aż wszystko się unormuje i nabierzesz sił.

Ogród nadal piękny i kolorowy, wypieszczony i wygłaskany Twoimi rękami, możesz być z niego bardzo dumna.

Czy wiesz, że rozchodniki okazałe mają te same właściwości lecznicze, co aloes.Wystarczy zerwany listek zadrapać i tą stroną przyłożyć do rany, odleżyny, oparzenia - działa przeciwbólowo i gojąco.

A miechunka rozdęta ,to rodzynek brazylijski , który znajduje się w środku, najsmaczniejszy z tych mocno wybarwionych lampionów.

Ściskam serdecznie i wracaj do zdrówka.

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko! dalie powalają mnie na kolana. Jeśli dobrze widzę to mam kilka ,których Ty nie masz i odwrotnie.
Zrobię im portreciki i wstawię na pw, OK. Ogród jak zwykle mnie urzeka ilością , kolorem i różnorodnością kwiecia.Odpoczywaj , niewiele zostało wakacji.Posyłam serdeczności
Zrobię im portreciki i wstawię na pw, OK. Ogród jak zwykle mnie urzeka ilością , kolorem i różnorodnością kwiecia.Odpoczywaj , niewiele zostało wakacji.Posyłam serdeczności

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Beatko dalie masz przepiękne ale tym razem rozchodniki przykuły moją uwagę, w takiej masie wyglądają zjawiskowo
Szczególnie piękny jest ten o ciemnych liściach i kwiatach 

- becia123
Odpiszę potem teraz do lekarza.
Mam jeszcze pięć minut nim siostra podjedzie ona jedzie ubezpieczyć samochód a my na rehabilitacje więc zabierze nas to za godzinkę w domu będę
Małgosiu .Aniu ,Bogusiu,Stasiu dziękuje za pochwały oj różnie jest w moim ogródku teraz mniej pieliłam ale jak można to można a czasem czas przystopować teraz mam ważniejsze sprawy na głowie Bogusiu oczywiście bardzo chętnie obejrzę twoje dalie i się wymienię .Małgosiu twoimi już się zachwycałam Aniu rozchodniki są piękne Stasiu a widzisz nawet nie wiedziałam ,że rozchodniki mają działania lecznicze.
Mam jeszcze pięć minut nim siostra podjedzie ona jedzie ubezpieczyć samochód a my na rehabilitacje więc zabierze nas to za godzinkę w domu będę
Małgosiu .Aniu ,Bogusiu,Stasiu dziękuje za pochwały oj różnie jest w moim ogródku teraz mniej pieliłam ale jak można to można a czasem czas przystopować teraz mam ważniejsze sprawy na głowie Bogusiu oczywiście bardzo chętnie obejrzę twoje dalie i się wymienię .Małgosiu twoimi już się zachwycałam Aniu rozchodniki są piękne Stasiu a widzisz nawet nie wiedziałam ,że rozchodniki mają działania lecznicze.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O Beatko
Ale masz śliczne dalie.Ja widzę mam ich stanowczo za mało
Na drugi rok to zmienię,dokupię trochę

Ale masz śliczne dalie.Ja widzę mam ich stanowczo za mało

Na drugi rok to zmienię,dokupię trochę

Zrobiłem mały spacerek po Twoim ogródku i zauważyłem że rozrósł się ten Twój ogródek i wzbogacił się o dużo ciekawych roślin.
- becia123
Anabuko1 Aniu dalie są piękne i tyle ich jest w różnych kolorach .
Karolu Witam w moim ogródku zaglądam do Ciebie czasem nie zawsze pisząc podziwiam roślinki bardzo ciekawe Areał mam ten sam tylko roślin przybywa i rabatek a roślinki rosną i przybywa ich z wymian i zakupów prrzeróżnych.
Karolu Witam w moim ogródku zaglądam do Ciebie czasem nie zawsze pisząc podziwiam roślinki bardzo ciekawe Areał mam ten sam tylko roślin przybywa i rabatek a roślinki rosną i przybywa ich z wymian i zakupów prrzeróżnych.