Zdecydowanie się ochłodziło. Zawlice, hortensje, dzierżany przypominają, że zbliża się jesień. Przechodzące fronty pogodowe tworzą piękne widoki na niebie. Chociażby ja ta tęcza Wszystkich TU zaglądających przywitam prawo i lewobrzeżną tęczą.
Asmo Sama się motywuję i dopinguję do jakiejś aktywności ruchowej

, ale mam tego deficyt. Dla Ciebie zawilcowo-floksowo.
Ignis05 Tak to park wejherowski. Te nasadzenia są jeszcze młode. Rewitalizacja parku to inwestycja z 2010 roku, ale już cieszy. Jest tam jeszcze aleja różana, którą pokazywałam rok temu i urocza ścieżka-kładka nad dziewiczą leśną roślinnością.
Pochwalę się kolejnym prezentem od mamy -
hortensja drzewiasta Invincibelle spirit
LisicoMoże i Roll's Roy -dla mnie samochody są czerwone lub szare lub innego koloru. Marki jak nie zobaczę znaczka to dla mnie czarna magia.
Jeśli chodzi o Tosię to dobrze, że chociaż spojrzenie pasuję do limuzyny, bo to dziewczę zawsze bardzo naturalnej, mało przyczesanej fryzury bardziej by pasowało do wozu konnego.
Izaziem Pergole w alei różanej jeszcze stoją i nawet kwitły jakieś róże, ale pokazywałam je rok temu to teraz był inny zakątek. Nie pamiętam czy masz taką dwubarwną krokosmię, jak nie to mogę Ci wykopać cebulę.
Ilona2715 Ogniskowe miejsce też mi się marzyło i mam takie jesienno-wiosenne jak zwinę basen.
Anabuko1 No właśnie nie ma jak polskie klimaty
Wanda7 
Dziękuję za miłe słowa. Ja też wspaniale bym się czułą w otoczeniu Twojego ogródka, dlatego często tam zaglądam. Niestety mi też FO zabiera sporo czasu, by się wyrobić ze wszystkim wstaję wcześniej (jak na wakację), by tu zajrzeć. Mamy ogród postaram się tu pokazywać. Także lubię zdjęcia z szerszej perspektywy.
Slanka-flora Oj udał mi się ten dolarowy zakup, ale okazuję się, że ona nie do końca taki srebrny i trochę się rumieni. Dla Ciebie
Silver dolar
Drewutnia Twoja też wdała się w mamusię. W końcu to nasze córeczki - prawda

Dla Ciebie moje
najmłodsze dzieło zakątek hortensjowo-hostowo-żurawkowy. Na pierwszym planie hortensja
Pinky WInky, druga u mnie najpóżniejsza
Mega Mindy dopiero zawiązuję kwiaty i ostatnia z tej trójki
Wim's Red, w tym jakoś dziwnie wypuściła 2-gie wyższe piętro, jestem ciekawa czy na nim też będą kwiaty.