mati1999 Lato jeszcze mamy,ale kolorów już mniej,,ale zaraz marcinki nadrobią pustki ogrodowe .Ale sny masz z akcją,

ja spokojnie śpię i śnię
Jolu1; byna-Grażynko Ja już miałam podobnego ale po 3 latach , po zimie mi przepadł, więc kupiłam sobie na Węgrzech taką pamiątkę i jeszcze 2 inne hibki .
A towarzystwo dla hibiskuska jak najbardziej wskazane
A nawłoć zwykła teżpotrafi być pięknaprwda ??
Tulap-Mateuszu Oj, bez snów zupełnie??Mi dużo się śni,tylko dużo potem nie pamiętam
I Kiedy ja lubię i kwiaty i to co ich odwiedza ,a raczej na nich się stołuje fotografować.Tych w ziemi robaczków to już nie bardzo lubię .
Hortensja MAGICAL FIRE to mój wiosenny zakup,a le już podbiła moje serducho bo ma kwiaty- płatki największe , piękna jest
anym-Aniu Prwad, zwykła nawłoć, a jednak żywy kolorek a ile tam owadów brzęczy
juni-Beatko No właśnie bzik z hortensjami już chyba zaspokojony bo miejsca więcej na nie nie ma

.
A dalie spróbuję wykopać i przechować.Może coś da radę ,żeby było na drugirok gotowe, inaczej posadziłabym je niż w tym roku,porozrzucane po rabatach,Na drugi rok jak przezimują pójdą razem w kupę .
gracha-Grażynko Dzięki. Limeliht i Magical fire to zakup wiosenny.Tylko Limeliht była droższa i większy krzaczek,a na Magical fire pożałowałam już kasy i kupiłam mniejszą, tańszą o 7 zł. I potem żałowałam .
A ta Limeliht jak widać ma kwiatów mnóstwo( za 22 zł ) a Magical fire za 17 tylko 3 boce,ale za to piękne i duże.
dorotka350-Dorotko Dzięki wielkie za infoo różyczkach.Już byłam i przeczytałam .Tego mi właśnie trzeba było .Jeszcze się waham czy LEONARDO DA VINCI czy COMTE de CHAMBORD, bo mnie też ona kusi
Mnie hortensje wzięły w ubiegły roku i tak dokupywała je i już stop!!0 wystarczy jak na moją działkę
120 szt róż Ci się uzbierało

ale masz je piękne,podziwiam je nieustannie u Ciebie,przewertowałam nawet cały wątek aby na nie popatrzeć
tesia39-Tersko Dzięki wielkie za tak miłe słowa
jonatanka-Asiu Dzięki kochana właśnie przed chwilą przypytałam o nich ,.Dzięki

Liliowce zbieram przez 2 lata. i też już na razie z nimi stop!
Takie łąkowe bukieciki to ja lubię,a że łąkę mam za następną działką to często idę coś zbieram do flakonu i takimi kwiatami, czy trawami stół oryginalnie zdobi mi na tarasie
języczka

]

Clematis Jan Paweł II

milin
Na pierwszym planie lawenada Anouk i Róża Chippendale

Bordure Rose po deszczu przebarwiona

POULMAN