Aguś oj jak ja bym chciała, żeby moje dzieciaki prosto z krzaka zrywały owoce bo u mnie owoców rożnej maści sporo

Jabłek i węgierek ogrom. Wczoraj zrobiłam nutelle z śliwek, młodszy syn przepada ja też lubię na świeżej bułeczce
Dorotko takie drzewka zaraz po kwiatach to mój konik a szczególnie lubię wszelakiego rodzaju pendule. Ten pokręcony modrzew też miał być w formie plączącej ale po kilku latach wyrosło takie dziwne coś.
Mati dziękuję
Alinko dziękuję kochana

kiedy mam zły humor lub doła, tworze a wtedy fajne rzeczy mi wychodzą
Marysiu dziękuję
Gosiu wszystkie moje drzewka zimują bez problemu tylko irgę muszę okrywać bo jest wrażliwa. Owijam gałązkami świerkowymi i włókniną na razie się sprawdza
Marysiu-Masko dlatego tak bardzo lubię te moje drzewka u góry zielono a pod dużo miejsca na inne
zielska
Kasiu witaj

współczuje strat w klematisach to przykre ale natura rządzi się swoimi prawami a malutcy nic na to nie możemy poradzić. Jeśli chodzi o buka to ja własnie poluję na wysokiego tylko ceny trochę przerażają
Grażynko ja zaraz po kwiatach lubię właśnie takie drzewka

polecam bo są fajne a po drugie dużo jest miejsca pod nimi na inne nasadzenia.
Beatko irga jest fajna ale wymaga okrywania na zimę bo niestety jest wrażliwa na mrozy.
Joasiu przede wszystkim zdrowia życzę

Trzmielinę taką już kupiłam i to za niewielkie pieniądze bo pod koniec sezonu markety obniżają ceny a ja właśnie wtedy najczęściej poluje na szczepione drzewka. Nasiona oczywiście będą tylko napisz jakie
Aneczko migdałek to tegoroczny zakup, kwitł bardzo skąpo bo korzenie miał mocno przycięte ale przyjął się bez problemu i liczę na obfitsze kwitnienie w przyszłym roku.
Dziś wszystkiego po trochu czyli kogel-mogel