na ostatniej fotce, choć nie ukazuje ona wszystkiego, gymno sp. BS 604/03 całkowicie zwariował i powypuszczał masę pąków na całym korpusie

Żaneta, zdradź, co takiego nie umknęło Twojej uwadze?nawet upatrzyłam co nieco...
tiaaa, ciekawe czemu u mnie jak wrzuce z 10 fotek to piszą że małohonorka22 pisze:Jacku, dla jednych mało, dla innych nie , myślę, że było tak w sam raz
Wiadomo, że astraki nade wszystko, choć ten jeden szczepieniec trochę tu psuje widok (ale to oczywiście moje zdanie, ja zdjęłam wszystkie z podkładki). Ale gapię się i gapię... w gymno, o dziwo dla mnie! Pierwsze zdjęcie - sam środeczek czarnych doniczek brązowe placki. Wcale nie krowiehonorka22 pisze: Żaneta, zdradź, co takiego nie umknęło Twojej uwadze?
Trzeb będzie! Zbliża się najlepszy okres na zakup nasion. Dopóki w zeszłym roku sama się za wysiew nie wzięłam, nie wiedziałam jaka to frajda i pasja. To po prostu niesamowite! Powiem Ci szczerze, że już od miesiąca analizuję zakup nowych, kolejnych nasion i nie wyobrażam sobie zimy bez wysiewów. Jak mnie Henryk zachęcał, tak teraz ja oręduję za własnym wysiewemhonorka22 pisze: Ostatnio robię podchody do powiększenia kolekcji poprzez wysiew, ale jak na razie ten rodzaj zabawy zakończył się na planach i dumaniu. Z drugiej strony, aż wstyd się przyznać, że nie mam roślinki z własnych wysiewów. Chyba będzie trzeba coś z tym zrobić.