Wygląda na kosiątko!

Super zdjęcia
  Super zdjęcia  Jak możesz wstaw jeszcze więcej zdjęć bo fajnie tak pooglądać  naturę poprzez fotografię bo na żywo to ciężko.
  Jak możesz wstaw jeszcze więcej zdjęć bo fajnie tak pooglądać  naturę poprzez fotografię bo na żywo to ciężko.

Ale dobra lornetka odpowiednio skierowana...
 Ale dobra lornetka odpowiednio skierowana...  

dziękuję Ci bardzo za kolejną porcję zdjęć pięknych ptaków
  dziękuję Ci bardzo za kolejną porcję zdjęć pięknych ptaków 

) I same podeszły:
 ) I same podeszły:

. Może i te zdjęcia wg Ciebie słabsze, też pokażesz. Wszyscy wiedzą, że trudno fotografować ptaki, a i tak zrobiłaś nam 'ucztę', pokazując tyle ptaków. Ja uwielbiam żurawie - mam w domu kilka obrazków i rysunków z nimi. Ale zdjęcia, to całkiem coś innego. Osobiste podziękowanie
 . Może i te zdjęcia wg Ciebie słabsze, też pokażesz. Wszyscy wiedzą, że trudno fotografować ptaki, a i tak zrobiłaś nam 'ucztę', pokazując tyle ptaków. Ja uwielbiam żurawie - mam w domu kilka obrazków i rysunków z nimi. Ale zdjęcia, to całkiem coś innego. Osobiste podziękowanie  

. Ile Ty masz jeszcze rodzajów hobby i kiedy masz na to czas?. Podziwiam i nie zazdroszczę
 . Ile Ty masz jeszcze rodzajów hobby i kiedy masz na to czas?. Podziwiam i nie zazdroszczę  .
 .

Ale pokażę jeszcze, pokażę! A ja czasu nie mam na nic, coraz bardziej jestem rozwalona!
 Ale pokażę jeszcze, pokażę! A ja czasu nie mam na nic, coraz bardziej jestem rozwalona!  

I fajnie od razu przeczytać cóż to za ptaszka się właśnie ogląda
 I fajnie od razu przeczytać cóż to za ptaszka się właśnie ogląda   Razem z dziećmi miło spędziliśmy czas oglądając fotki
  Razem z dziećmi miło spędziliśmy czas oglądając fotki   
  Spotkałyśmy się twarzą w twarz zeszłej jesieni.Pierwszy raz widziałam dzikiego ptaka z tak bliska,dzieliły nas dosłownie 3 kroki
 Spotkałyśmy się twarzą w twarz zeszłej jesieni.Pierwszy raz widziałam dzikiego ptaka z tak bliska,dzieliły nas dosłownie 3 kroki   Wiem,że jakościowo to zdjęcie daleko w tyle,ale lepszego nie mam
 Wiem,że jakościowo to zdjęcie daleko w tyle,ale lepszego nie mam