Czekam z niecierpliwością i nie wiem jak mam Ci dziękować
 Czekam z niecierpliwością i nie wiem jak mam Ci dziękować  [/quote]
[/quote]Limelight tez bieleje ;)
a później nawet różowieje, żeby na koniec znowu zzielenieć

Czekam z niecierpliwością i nie wiem jak mam Ci dziękować
 Czekam z niecierpliwością i nie wiem jak mam Ci dziękować  [/quote]
[/quote]

Mam w planie kupić kilka limelight więc będzie z czym porównać ;)
 Mam w planie kupić kilka limelight więc będzie z czym porównać ;)

Mam nadzieję, że za kilka las będzie to magiczny ogród ;)
 Mam nadzieję, że za kilka las będzie to magiczny ogród ;)

ja Annabelle nie mam (już - nie przetrwała mojej opieki
  ja Annabelle nie mam (już - nie przetrwała mojej opieki  ), więc niestety nie doradzę
 ), więc niestety nie doradzę  

Mojej też coś listki stwardniały, nie wiem czy nie zaczyna schnąć
 Mojej też coś listki stwardniały, nie wiem czy nie zaczyna schnąć  
   Kupiłam wczoraj kolejne 3 hosty (by zamknąć okrągłą rabatę w lesie) i budleję dawida, ale strasznie marną...
 Kupiłam wczoraj kolejne 3 hosty (by zamknąć okrągłą rabatę w lesie) i budleję dawida, ale strasznie marną...
 Fajnie byłoby postawić go wśród róż i popijać kawę z angielskiego serwisu ze scenkami rodzajowymi
 Fajnie byłoby postawić go wśród róż i popijać kawę z angielskiego serwisu ze scenkami rodzajowymi  

.Annabelle u mnie piękna, zadowolona jestem, wpierw jest zielona potem biała. Nie za bardzo podoba mi się po deszczu, opadają bomby na ziemię i brudzą się, są po prostu za ciężkie na cieniutkich łodyżkach( mimo, że własnoręcznie zrobiłam podpory
 .Annabelle u mnie piękna, zadowolona jestem, wpierw jest zielona potem biała. Nie za bardzo podoba mi się po deszczu, opadają bomby na ziemię i brudzą się, są po prostu za ciężkie na cieniutkich łodyżkach( mimo, że własnoręcznie zrobiłam podpory  )
 )

.Co tam słychać po angielsku?
 .Co tam słychać po angielsku?
 Moja już cała zielona, a ta zielona (już jestem pewna że to lime light) zaczyna powoli różowieć
 Moja już cała zielona, a ta zielona (już jestem pewna że to lime light) zaczyna powoli różowieć