Aniu obiecuję, że zapach floksów w przyszłym sezonie podeślę

Mateusz no niby tak. Ale co odmiana to odmiana. Nie powinna chyba kwitnąć. Nie żebym narzekała...
Grażynko Elf rośnie przy siatce. Po jednej stronie i drugiej ma tylko staw. Także nie grozi mu brak przewiewu. Myślę, że da sobie radę.
Ewuś tak, to dokładnie to. Ładnie wygląda, ale jak na zimę trzeba chować to nieeee. Nie będę się w to bawić. Tak jak i nie mam dalii tak i innych roślin do schowania. Jedynie kilka sztuk mieczyków. Choć w tym roku ładnie kwitły to jak dla mnie stanowczo za krótko. Miałam ochotę dokupić ich więcej. Tak kilka sztuk. Ale albo poprzestanę na tych co mam, albo oddam je Mamie. Ładne, ale chyba więcej zachodu niż co warte.
Maria Skłodowska - Curie

Powtarzający, choć już niepełny Mrs Cholmondeley

Miał być Ernest Markham. Ale to chyba jednak jakiś nn.

Pisałam już to, ale powtórzę dla przestrogi. Miałyście racje. Zakupy w Benexie to totalna loteria. Ostatnia lilia zakwitła. Żadnej trąbkowej nie kupowałam. Na 9 cebulek trafili 2. To chyba i tak sukces. Dobrze, że nie kupowałam więcej.

Tawuła Golden Princess

Mushimara

Antike

Miała być Pashmina. Ale czy na pewno tak jest? Jedni mówią tak... drudzy nie.

Blue Light

Mała Echinacea Double Delight

Poprawiałam dzisiaj spiralki

Pamiętacie jak pisałam Wam w zeszłym sezonie że próbuję formowania thuj? I że pierwsza wyszła mi tragicznie? Dzisiaj próbowałam ją troszkę naprawić. Myślę że powoli wyprowadzam ją na "prostą"

Z serii "przydomowe znajdy"