Lucynko,Tereniu musicie koniecznie się tam wybrać
Ewciu zachód słońca nad morzem ma jakąś magiczną siłę która we mnie też obudza tęsknotę za morzem
Bogusiu skoro będziesz w Mielnie to koniecznie się tam wybierz bo to kawałeczek drogi
Wolusia nam chodzenie po labiryncie przerwala ogromna ulewa ,która trwała zaledwie 10 minut ale przemoczyla nas całych i już nam się wracać nie chciało
Grażynko mam zdęcia tych host-piękne duże kępy ale straszni,e zeszpecon
Ewo te duże labirynty są z buczyny-naprawdę robią wrażenie
Karola musisz poczekać na zdjęcia z mojej działki -nirstety takich widoków jak w Dobrzycy brak
Ilonka to mi było potrzebne

,a hortysie dały radę beze mnie ,choć kilka odmian szału nie zrobiło -kwiatostany małe i prześwietlone.Jedynie Polarny Misiek mnie w tym roku oczarował
Wiewióreczko mam nadzieje ze uda Ci się w przysxłym roku tam pojechać.Ja chcialabym tam być w momenciekwitnienia Glicyni-musi zjawiskowo wyglądać na tak długim tunelu
Ewuś te aranżacje ze stolikami i mnie zachwycily.Jak rozbiorę drewutnie to stworzę sobie bialy zakątek podobny do tego w Dobrzycy z Twoją kaskadą w roli głównej
mam nadzieje ze za dwa latka ruszę z pracami bo właśnie dziś został wylany fundamencik pod powiększoną komórkę
Ewo 321niestety ja nie mialam nawigatora i dlatego tak zmokłam bo się zgubiłam .
Muszę przejrzeć zdjęcia czy faktycznie trzymając się jednej strony uda się z niego wyjść.
Elu nie ma co zazdrościć tylko przyjechać z koszyczkiem do mnie i sobie nazbierać
-- So 16 sie 2014 23:58 --
anym pisze:Ewka ale Ci zazdroszczę

cudowne miejsce, szczególnie te zakątki z hortensjami

Aniu w tym drugim ogrodzie załoźonym dopiero w tym roku jest piękna rabata hortensjowa zdobiona postumentami z kolekcją zegarów słonecznych .Za dwa lata widok będzie cudowny
Iwonka namawiaj męża bo earto
Elu to są młode ogrody i może dlatego o nich nie słyszałaß.
Założyli go pasjonaci i dopiero po jakimś czasie udostępnili do zwiedzania.
Pozdrawiam. Ewa