Gymniaki widać nie tylko u mnie stoją w miejscu, ale miejmy nadzieję, że jednak za parę dni pokażą nam to co teraz tak skrywają

Żanetko dziękuję bardzo za zrozumienie, a za życzenia nie dziękuję bo bardzo chcę by się spełniły i wierzę w ten ogród bajkowypiasek pustyni pisze:Tak więc tego bajkowego ogrodu życzę z całego serca! Ja też jestem na etapie miłości do różnych epi, więc rozumiem Cię doskonale. Pokazuj zdjęcia
Lucynko faktycznie jak już podrosną to będzie cięcia sporo, ale kwiatów ...mam nadzieję że spodoba im się u mnie i będą kwitnąć tak ja to moje czerwone, ale będzie superonectica pisze:Tyle epi.... Ile to będzie cięcia... a ile kwiecia!
Naprawdę będzie jak w bajce, czego również z całego serca życzę
Nie wierzę że jest gdzieś spec który bez kwiatów potrafi powiedzieć co to za epies. Po prostu liście są do siebie bardzo podobne, też kwiaty nie gwarantują 100% rozpoznania bo mając dopuszczalną zmienność stają się przez to często podobne do innych... A jest hybryd epiphyllum naprawdę duża ilość.Epiphyllum żółte ...jeśli ktoś potrafi je rozpoznać i podać nazwę to poproszę.....
Jeszcze rok temu moje fotki były dużo gorsze. Jednak od czego Forum? Tutaj raz, że napatrzyłem się na ładne zdjęcia ładnych roślin i pozazdrościłem takowych a dwa, że zasięgnąłem porad ludzi którzy na fotografii się znają.jak robisz TAKIE zdjęcia kwiatów...jesteś zawodowym fotografem![]()