Kwiatuszki Filigranowej cz.VI
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.VI
Pati przykro mi , przyjmij wyrazy współczucia.
a przedszkolaki już całkiem ładne
a przedszkolaki już całkiem ładne

- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Filodendrony super. Kolorki liści i ich kształty robią wrażenie. 

- Marcin01988
- 500p
- Od: 23 gru 2010, o 21:05
Ładne filodendronki, mają fajne te wzory na liściach 

Pati ode mnie również przyjmij kondolencje, bardzo Ci współczuję.
Begonia maculata cudna z białymi kwiatkami
.
Begonia maculata cudna z białymi kwiatkami

-
- 200p
- Od: 2 mar 2014, o 22:15
Ojej, bardzo, bardzo współczuję
. Bardzo przykro jak najbliżsi odchodzą. Ładnie philodendronki się rozwijają 

Gosia
Kochani planuję do końca sierpnia wybrać się na zwiedzanie storczykarni w Łańcucie, mam 3 miejsca w aucie, może ktoś jest chętny wybrać się ze mną? Czekam do soboty na informacje 

- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Pati, wyrazy współczucia.
A kwiaty, jak zwykle piękne.
Twoje begonie wciąż mi się podobają
A kwiaty, jak zwykle piękne.
Twoje begonie wciąż mi się podobają

- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Czego jak czego ale kwiatów z pewnością u Ciebie nie brakuje.
Pięknie!

Pięknie!

- majalis2013
- 500p
- Od: 20 mar 2013, o 08:10
Dopiero teraz udało mi się przejżeć twoje wątki, masz więcej roślinek niż ja na swoich 300 metrach.Gratuluję
Agata
Henryku, zgadza sie u mnie kwiatów nie brakuje;).
majalis2013 cieszę się bardzo i gratuluję wytrwałości w przeglądaniu moich wątków. Ale pamiętaj kochana będąc na forum za niedługo i w twoich 300m może być mało miejsca na kwiaty;)

majalis2013 cieszę się bardzo i gratuluję wytrwałości w przeglądaniu moich wątków. Ale pamiętaj kochana będąc na forum za niedługo i w twoich 300m może być mało miejsca na kwiaty;)

- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
Pati - no i udało mi się przebrnąć przez Twoją dżunglę, jestem wreszcie na bieżąco
Ale przyznam, że musiałam to robić w odcinkach, żeby ogarnąć całość Twojej mega - kolekcji !!
I od razu pytanie na początek, bo odpowiedź będzie bardzo cenna - jak z Twoim "ukierunkowaniem", czy to się udało i w którą stronę poszło
Prawie wyłam ze śmiechu czytając tą deklarację, ale może się mylę, może się jednak ukierunkowałaś ...
Mnie się to wydaje abstrakcją
Jedyne co ze mną zrobiło FO, to nie "ukierunkowało" w konkretną stronę, ale "skierowało" na kolejną ścieżkę,
z której i tak na pewno będę regularnie zbaczać ...
Ale w tym naszym szaleństwie właśnie to jest najpiękniejsze
I najważniejsze - że rozumiemy się bez słów, w przeciwieństwie do naszych bliskich, którzy nie chcą nas zrozumieć
I jeszcze na koniec taki "szczegół" - Twoje kwiaty są naprawdę bardzo piękne, zadbane, oryginalne, różnorodne, ...
i należą Ci się wielkie

A ja jestem fanką wszystkich Twoich liściastych cudeniek, jak na przykład skrzydłokwiat gemini i inne takie tam ...

Ale przyznam, że musiałam to robić w odcinkach, żeby ogarnąć całość Twojej mega - kolekcji !!
I od razu pytanie na początek, bo odpowiedź będzie bardzo cenna - jak z Twoim "ukierunkowaniem", czy to się udało i w którą stronę poszło

Prawie wyłam ze śmiechu czytając tą deklarację, ale może się mylę, może się jednak ukierunkowałaś ...

Mnie się to wydaje abstrakcją

z której i tak na pewno będę regularnie zbaczać ...
Ale w tym naszym szaleństwie właśnie to jest najpiękniejsze

I najważniejsze - że rozumiemy się bez słów, w przeciwieństwie do naszych bliskich, którzy nie chcą nas zrozumieć

I jeszcze na koniec taki "szczegół" - Twoje kwiaty są naprawdę bardzo piękne, zadbane, oryginalne, różnorodne, ...
i należą Ci się wielkie

A ja jestem fanką wszystkich Twoich liściastych cudeniek, jak na przykład skrzydłokwiat gemini i inne takie tam ...
Pozdrawiam i zapraszam
Ewa miło mi że ogarnęłaś te wątki i gratuluję wytrwałości- to nie lada wyczyn jest aby to wszystko przeglądnąć.
Powiem tak już prawie moja stała kolekcja jest ukierunkowana na: begonie parę odmian, syngonia, filodendrony, storczyki, monstery, aeszychnanthusy i anturia.
Reszta kwiatów które mam jest do sprzedania i oczywiście ilość kwiatów u mnie nie jest stała, gdyż przywożę kwiaty do sprzedania i tu ta liczba raz jest bardzo duża i po czasie maleje, ale mam nadzieję,że do zimy trochę jeszcze to ogarnę;)
Powiem tak już prawie moja stała kolekcja jest ukierunkowana na: begonie parę odmian, syngonia, filodendrony, storczyki, monstery, aeszychnanthusy i anturia.
Reszta kwiatów które mam jest do sprzedania i oczywiście ilość kwiatów u mnie nie jest stała, gdyż przywożę kwiaty do sprzedania i tu ta liczba raz jest bardzo duża i po czasie maleje, ale mam nadzieję,że do zimy trochę jeszcze to ogarnę;)