Ja mimo wiedzy jaka posiadła u siebie w ogrodzie nie umiem jej zastosowac

, cały czas żałuję że nie mam miejsca na nie , trudno , inne zielone też mnie cieszą
 , cały czas żałuję że nie mam miejsca na nie , trudno , inne zielone też mnie cieszą  Powiedz mi kochana czy te trawy w donicach ci nie marzną ? cudnie to wygląda
 Powiedz mi kochana czy te trawy w donicach ci nie marzną ? cudnie to wygląda  zakochałam się w trawach a jak je jeszcze zobaczyłam u Beatki to już mam normalnie "chcieja" na choć pare większych traw
 zakochałam się w trawach a jak je jeszcze zobaczyłam u Beatki to już mam normalnie "chcieja" na choć pare większych traw  Buziaczki i wpadnij kiedyś na kawusie
 Buziaczki i wpadnij kiedyś na kawusie  

...chyba maja za ciasno.
 ...chyba maja za ciasno.

Wszystkie macie takie wypielęgnowane ogrody i Ty i Halinka i Beatka a mój ciągle się Tworzy. Na Twoich różach nie wiedzę plamek -masz je zdrowe?
  Wszystkie macie takie wypielęgnowane ogrody i Ty i Halinka i Beatka a mój ciągle się Tworzy. Na Twoich różach nie wiedzę plamek -masz je zdrowe?
 . Pięknie się u Ciebie komponują, nadają niesamowitej lekkości każdej rabacie. Jestem pod wrażeniem.
 . Pięknie się u Ciebie komponują, nadają niesamowitej lekkości każdej rabacie. Jestem pod wrażeniem.
 ...ot! niezdecydowanie moje
  ...ot! niezdecydowanie moje 

Ostatnio za szybko uciekają mi minuty, godziny, dni . Zawsze jest coś do zrobienia, gdzieś muszę jechać........... masa obowiązków a od dzisiaj nowy rok szkolny .
 Ostatnio za szybko uciekają mi minuty, godziny, dni . Zawsze jest coś do zrobienia, gdzieś muszę jechać........... masa obowiązków a od dzisiaj nowy rok szkolny . Młodsza pierwsza klasa gimnazjum a strasza trzecia
 Młodsza pierwsza klasa gimnazjum a strasza trzecia   .........jak ten czas leci. Dopiero co cieszyłam się z ich narodzin
 .........jak ten czas leci. Dopiero co cieszyłam się z ich narodzin    

Ale na przyszły rok powinny to nadrobić. Skusiłaś się na jeżówki?
 Ale na przyszły rok powinny to nadrobić. Skusiłaś się na jeżówki?
 Żniwa skończone?
 Żniwa skończone? Rośliny okropnie się porozrastały.......Muszę przyzać, że sadziłam baz wyobraźni
 Rośliny okropnie się porozrastały.......Muszę przyzać, że sadziłam baz wyobraźni   Teraz już takich błędów nie popełniam, bynajmniej się staram .
 Teraz już takich błędów nie popełniam, bynajmniej się staram .

Chciałabym cię odwiedzić, ale nie wiem czy czasowo się wyrobię ........
 Chciałabym cię odwiedzić, ale nie wiem czy czasowo się wyrobię ........

Z tej rabaty też jestem zadowolona
 Z tej rabaty też jestem zadowolona   

U ciebie, to się podziało
 U ciebie, to się podziało   

Sam z siebie to tylko żywopłot lubi przycinać
 Sam z siebie to tylko żywopłot lubi przycinać