Moja działka na Dębowym Lesie
- becia123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka na Dębowym Lesie
Aniu u Ciebie istna tęcza wszystkie kolory kwitnącego ogrodu .Coś pięknego. 

Serio nie mam sily pisać.Galtonia to cudo.To coś takie z fioletowym środkiem,co teraz nazwy nie pamiętam wspaniałe.
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czasami wpadam do nowego ogrodu i tym razem padło na Twój. Pięknie i kolorowo tak jak lubię
Bywałam w Lublinie i okolicach ale do Twojego miasta nie trafiłam a to chyba ładna okoliica. Mam w listopadzie w Lublinie wesele ale to kiepska pora na zwiedzanie... i chyba na wesele

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Wiele lat temu miałam znajomych w Budapeszcie, więc byłam częstym gościem w tym mieście. Lubiłam tam jeździć
Niestety nie udało mi się dotrzeć nad jakiekolwiek źródła, ale przecież nic straconego.
Aniu trudno uwierzyć, że kiedyś było pusto w ogrodzie
Masz przecież tyle wspaniałych, dojrzałych roślin, ale to chyba zasługa dobrej pielęgnacji

Niestety nie udało mi się dotrzeć nad jakiekolwiek źródła, ale przecież nic straconego.
Aniu trudno uwierzyć, że kiedyś było pusto w ogrodzie

Masz przecież tyle wspaniałych, dojrzałych roślin, ale to chyba zasługa dobrej pielęgnacji

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To wprost niemożliwe, że przegapiłam tyle stron.
Ale nadrobiłam wszelkie zaległości.
Moją uwagę przykuł włochaty stwór podobny do naparstnicy - co to ?
Wypoczynek jak widzę był bardzo udany a Mek stanął na wysokości zadania.
Fiona też widać nie próżnowała - oj urodziwa ta twoja pupilka .....bardzo......przytul do serca ode mnie.

Ale nadrobiłam wszelkie zaległości.
Moją uwagę przykuł włochaty stwór podobny do naparstnicy - co to ?

Wypoczynek jak widzę był bardzo udany a Mek stanął na wysokości zadania.

Fiona też widać nie próżnowała - oj urodziwa ta twoja pupilka .....bardzo......przytul do serca ode mnie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, widzę że bardzo udany miałaś urlop, piękne widoki i świetne towarzystwo
W dodatku wszystko to uwiecznione na wspaniałych fotkach
Zdjęcia Twojego ogrodu i jego mieszkańców jak zwykle wspaniałe

Zdjęcia Twojego ogrodu i jego mieszkańców jak zwykle wspaniałe

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
becia123 To lkato ma piękne i wzsystkie kolorki ,i za to je kocham
A u ciebie też jest pieknie
Tulap-Mateuszu alkeż mi cukrujesz,,ale w to mi graj,, każdy ogrodnik lubio pochwały, prawda??
A to z fioletowym środkiem to liliowiec, śliczny jest
izaziem-Izo Miło mi cię gościć i zapraszam częściej
Lublin jets piekny,,,nawet na listopadowe dni jest co ładnego zabaczyć,, starowka, zamek,, ogrodu batoanicznego to raczej o tej porze nie polecam.Do mnie jest kawałe już nie wielki, ale o tej porze roku to sama juz w domu w mieście raczej urzęduję, niż na Dębowym.Tam już razdko aczkolwiek zależy od jesieni..
a wesela to już teraz w różną porę roku robią, takie to czasy,,ale to nic nie przeskadza, najważniejsze,,aby życie było potem dobre
heliofitka-Iwonko Tak się złożylo,że ja na Węgrzech i w Budapeszcie byłam pierwszy raz.Cudne miasto.A zródła termalne, siarkowe polecam dużo lepsze, niż leżenie plackiem na plaży( tego jakoś nie lubię w pełni)
Sami już z M i sąsiadami wspomominamy jakie tu były łąki, a teraz ładny kawałek zielonego kraju,
każdy maswój azyl.Ja kocham mnóswto roślinek, i mnóstwo zapraszam,,, a ,że niecierpliwa jestem to często, za gęsto je sadzę,a za parę lat, to nie wiem jak będzie, czy nie trzeba będzie trochę ich przesadzać
kogra-Grażynko Witaj w końcu
Lepiej późno niż wcale
hmm " stwór podobny do naparstnicy" to chyba widziałaś naparstnicę rdzawą , fajna prawda?? mam ją od Martusi- koziorożec
Pierwszy raz, ma takie cudo.
Wypoczynki są zawsze utęsknione, pożądane i błogie
A mój M , to przecież mój ,,kochamy M
Fionka nie tylko okazała się ładna ale i łowna,,ale najdziwniejsze ,ze nikt tego jej nie uczyl .W ubiegłym roku zaczęła więcej polować,,ale i my ja często zabieramy ze sobą.A w tym roku to już naprawdę często z nami jeździ. Suuper.Suuper kotek,I pomyśleć,że taką małą kulkę 1, 5 miesięczną , puchatą dostał mój M na urodziny,,, a tera ma już niedługo 5 latek,Wierny kotek
tesia39-Tersko O tak, towarzystwo znane, doborowe,,od rana do wieczora, albo baseny ,albo wyjazdy - zwiedzanie,,wieczory ,zresztą zawsze posiłki razem, wspólne,,i siedzenie na tarasie przy koncercie cykad ,ummm .... komarów zero...
piękny czas. i winko węgierskie różnego rodzaju i konwersacje na różne tematy
za rok wymyśliliśmy to samo,zobaczymy co życie przyniesie ...............
Dziękuję za miłe słowa,,ale u Ciebie też jest pięknie
Miłego weekendu kochani
-- 14 sie 2014, o 22:12 --
Bukiecik dla was

Jeżówka Hot Papaya

Echinacea Cranberry Cupcake

Clematis Arabella

Róża Augusta Luise

Kosmos

TOM -TOM-

Rosa ALADDIN

Louise Odier

Lawenda "Stoechas" Anouk
Naparstnica rdzawa - od Martusi- koziorożec

lilia 'Black Beauty'

[/URL]

Tulap-Mateuszu alkeż mi cukrujesz,,ale w to mi graj,, każdy ogrodnik lubio pochwały, prawda??
A to z fioletowym środkiem to liliowiec, śliczny jest

izaziem-Izo Miło mi cię gościć i zapraszam częściej

a wesela to już teraz w różną porę roku robią, takie to czasy,,ale to nic nie przeskadza, najważniejsze,,aby życie było potem dobre

heliofitka-Iwonko Tak się złożylo,że ja na Węgrzech i w Budapeszcie byłam pierwszy raz.Cudne miasto.A zródła termalne, siarkowe polecam dużo lepsze, niż leżenie plackiem na plaży( tego jakoś nie lubię w pełni)
Sami już z M i sąsiadami wspomominamy jakie tu były łąki, a teraz ładny kawałek zielonego kraju,

kogra-Grażynko Witaj w końcu

hmm " stwór podobny do naparstnicy" to chyba widziałaś naparstnicę rdzawą , fajna prawda?? mam ją od Martusi- koziorożec

Wypoczynki są zawsze utęsknione, pożądane i błogie

A mój M , to przecież mój ,,kochamy M

Fionka nie tylko okazała się ładna ale i łowna,,ale najdziwniejsze ,ze nikt tego jej nie uczyl .W ubiegłym roku zaczęła więcej polować,,ale i my ja często zabieramy ze sobą.A w tym roku to już naprawdę często z nami jeździ. Suuper.Suuper kotek,I pomyśleć,że taką małą kulkę 1, 5 miesięczną , puchatą dostał mój M na urodziny,,, a tera ma już niedługo 5 latek,Wierny kotek

tesia39-Tersko O tak, towarzystwo znane, doborowe,,od rana do wieczora, albo baseny ,albo wyjazdy - zwiedzanie,,wieczory ,zresztą zawsze posiłki razem, wspólne,,i siedzenie na tarasie przy koncercie cykad ,ummm .... komarów zero...

za rok wymyśliliśmy to samo,zobaczymy co życie przyniesie ...............
Dziękuję za miłe słowa,,ale u Ciebie też jest pięknie

Miłego weekendu kochani

-- 14 sie 2014, o 22:12 --
Bukiecik dla was

Jeżówka Hot Papaya

Echinacea Cranberry Cupcake

Clematis Arabella

Róża Augusta Luise

Kosmos

TOM -TOM-

Rosa ALADDIN

Louise Odier

Lawenda "Stoechas" Anouk

Naparstnica rdzawa - od Martusi- koziorożec

lilia 'Black Beauty'

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
I właśnie o tego włochatego stwora mi chodziło.
Nie widziałam jeszcze takiej, ciekawe jak będzie się rozsiewać i ile latek wytrzyma jedna sadzonka.
Fionka jak arystokratka wygląda w każdej pozie.
I te niesamowite oczy.
No a jeśli twój EMek kocha do tego koty, to tylko świadczy o tym, że bardzo dobry z niego człowiek.
Nie widziałam jeszcze takiej, ciekawe jak będzie się rozsiewać i ile latek wytrzyma jedna sadzonka.
Fionka jak arystokratka wygląda w każdej pozie.
I te niesamowite oczy.
No a jeśli twój EMek kocha do tego koty, to tylko świadczy o tym, że bardzo dobry z niego człowiek.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,fajnie ,że naparstnica Ci zakwitła,ale i inne roślinki bardzo jeszcze kwitną,i lilie i róże i jeżówki,pięknie jest w Twoim ogrodzie 

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Naparstnica wpadła mi w oko - ma bardzo oryginalny kolor!
Widzę, że kicia lubi pozować do zdjeć;:306
Widzę, że kicia lubi pozować do zdjeć;:306
Ja ci słodzę,a ty mi jeżówkami dogadzasz i całą resztą n 

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Aniu, aż dwa razy przeglądałam wszystkie strony, ogród mieni się kolorami, a niezliczone cudowne hosty zawsze przyciągają mój wzrok.
Fiona bardzo pożyteczna, wyłapuje gryzonie i do tego ta dostojna elegancja.Mizianko jej ślę.
Ach te hortensje, jeżówki , lilie , liliowce i cudna rdzawa naparstnica.
Świetny miałaś wypoczynek i tyle fotek i cudownych wspomnień pełnych miłości obok wysmukłej latarni.

Ach te hortensje, jeżówki , lilie , liliowce i cudna rdzawa naparstnica.

Świetny miałaś wypoczynek i tyle fotek i cudownych wspomnień pełnych miłości obok wysmukłej latarni.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aniu nie mam wyjścia muszę wszystko pochwalić
galtonia, zawilce jednym słowem PIĘKNIE!
Fionę wygłaskaj proszę

Fionę wygłaskaj proszę

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu, Twój kot jest piękny. Mam słabość do kotów, chociaż moje trzy osobiste sierściuchy czasami dają mi nieźle popalić. Dwie kotki są dość stateczne, ale Zigi dwulatek ...on to ma dopiero pomysły. Wyczochraj Fionę, ładna jest.
Zawilca japońskiego nie mam ale....czas to zmienić. I u Ciebie kolorowo i pięknie, że po kilka razy ogladałam sobie fotki.
Zawilca japońskiego nie mam ale....czas to zmienić. I u Ciebie kolorowo i pięknie, że po kilka razy ogladałam sobie fotki.