Na wsi u maakity cz.1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- maakita
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu, a może za dużo lałaś tego rundapu, ja psikam trawę psikaczem po płynie do mycia szyb i muszę Ci napisać, że jak psikam np, drogę to w ciągu miesiąca mam z powrotem trawę. Może po prostu za dużo lałaś. A teraz to musiałam dwa razy rundapować, bo bardzo słabo mi chwytał (po trzech tygodniach był słaby efekt)
Izuś dziękuje
Olga Jeszcze tak do końca nie wymyśliłam, chyba będę zwozić kamienie z Raby. A masz gdzieś zdjęcia Twoich obrzeży, bo nie za bardzo kojarzę ten skalniak z Twojego wątku i skąd je miałaś?
Izuś dziękuje
Olga Jeszcze tak do końca nie wymyśliłam, chyba będę zwozić kamienie z Raby. A masz gdzieś zdjęcia Twoich obrzeży, bo nie za bardzo kojarzę ten skalniak z Twojego wątku i skąd je miałaś?
Uśmiałam sie z manekina
Chociaż kapelusz jej zarzuć, bo taka... bezosobowa.
A, pytałaś kilka stron wcześniej o wiek moich dzieci... Córki-17,15,13 i syn 12 lat

A, pytałaś kilka stron wcześniej o wiek moich dzieci... Córki-17,15,13 i syn 12 lat

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Bardziej, niż były w wieku przedszkolnym
Z nostalgią wspominam czasy, kiedy grzecznie rysowały, bawiły się na dywanie... Nawet wolałabym pootwierane szafki z garnkami od strty walających sie ciuchów, kosmetyków, prostownic itd.
O buzujących hormonach nie wspomnę
Czasami czuję sie jak w środku powstania w Afryce.
...No, ale mam mój azyl i jest gdzie uciec

O buzujących hormonach nie wspomnę

...No, ale mam mój azyl i jest gdzie uciec

Agnieszko ...to masz duużą rodzinkę i wesoło jest....i kłopotów mnóstwo -- dobrze że znalazłaś sobie azyl i możesz odpocząć ....przynajmniej psychicznie
i z nami możesz pogadać 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
maakita pisze:O Boże, a ja myślałam, że z wiekiem będzie z górki.
hahahahah dobre dobre

Ja mam córkę 16 i syna 14 lat....
Ostatnio postanowiłam zastrajkować i nie sprzątam! Ciekawe kto dłużej wytrzyma...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Od czasu do czasu wchodzę do Twojego ogrodu, oglądam, podpatruję i zauważyłam coś co mnie szczególnie zainteresowało: tę niewielką pochyloną rabatę, taką niby-skarpę. U Ciebie jest ładnie obsadzona, a ja się zastanawiam, jak zagospodarować swoją, a tu proszę, podane jak na tacy.
A przy okazji - polecam przepis na nalewkę aroniową, zajrzyj do mojej kuchni.
Pozdrawiam, Danuta
A przy okazji - polecam przepis na nalewkę aroniową, zajrzyj do mojej kuchni.
Pozdrawiam, Danuta
Oczywiście, że oni...Są jak kangury...Przeskoczą. Też próbowałam ich przetrzymać,ale wystraszyłam się zarazyliska pisze:maakita pisze:O Boże, a ja myślałam, że z wiekiem będzie z górki.
hahahahah dobre dobre![]()
![]()
Ja mam córkę 16 i syna 14 lat....
Ostatnio postanowiłam zastrajkować i nie sprzątam! Ciekawe kto dłużej wytrzyma...