Sabinko (nifredil)! Floksy uwielbiam, choć głownie dla ich kolorów. Ładnie się rozrastają i fajnie wyglądają, jak tak sobie rosną grupami obok siebie

Liliowe kupowałam u forumowej Joli m.in. Bella Lugosi, Always Affternoon, Red Suspenders, Night Beacon, Baley Hay i Christmas Is

A w Lillypolu kupiłam lilie: Boogie Woogie, Solange, Empoli i m.in. dokupiłam szafirków oraz zawilców. Z ich cebul jestem zadowolona. Są zgodne i duże. Zatem kupiłam z tego, co było, to co mi się podobało i nie mam

Może na wiosnę upoluję m.in. Eyeliner?
Dla Ciebie mój dzięgiel ozdobny
Miłko (takasobie)! To zwykłe hibiskusy, które zimą robią za doniczkowe, a latem - za tarasowe. Ale jednego też umordowałam. Te na razie się trzymają

Ten czerwony faktycznie jest obłędny
Guzikowiec zachodni
Iwonko (iwona0042)! Cieszę się, że Ci się podoba. A masz już nowy wątek
Iskja chińska - udało mi się je wyhodować z nasion od Christinkrysi
Andrzeju! Nawet nie wiesz, jak się z tych staroci ucieszyłam. Zawsze cos takiego mi się podobało, a te przy tym - stanowią pamiątkę po bliskiej mi osobie
Tułacz pstry
Krysiu (Ignis05)! Lubię jak jest bardzo kolorowo, ale tempem wzrostu roślin jestem zaskoczona. Jeszcze niedawno były takie małe

Nad morzem było na prawdę super. Odpoczęłam i zapomniałam dosłownie o wszystkim. Dawno tak dobrze się nie zrelaksowałam. Pogoda byłą świetna. Można chcieć więcej? A do mojego rodzinnego miasta wróciłam niemal z ulgą. Wyprowadziłam się na chwilę, a zeszło mi 20 lat

Mieszkanie w sporym mieść zwyczajnie mnie męczyło.
Rudbekia Cherry Brandy