Prośba o pomoc - co nasadzić pomiędzy krzewami liściastymi
myślę o tym winobluszczu pomyśł też dobry, choć przed chwilą widziałam też na allegro berberys zielony, wyś.45 cm - za 1,60 zł czy jakoś tak kusi mnie żeby zamówić..... ciekawe jak on szybko rośnie, może wtedy z przodu dać jakieś małe iglaczki ukształtowane np. w kule żeby przełamać same krzewy liściaste...
och ja nie wiem dlaczego , wiem co mi się podoba ale jak widzą u kogoś, by sama skomponować po prostu się gubię
och ja nie wiem dlaczego , wiem co mi się podoba ale jak widzą u kogoś, by sama skomponować po prostu się gubię

- aśka2006
- 500p
- Od: 18 gru 2007, o 13:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeśli mogę coś doradzić to nie dosadzaj z tyłu ani krzaków ani kwiatów (ewentualnie ten bluszcz). Ja też jestem osobą niecierpliwą. Zrobiłam dokładnie to co ty chcesz zrobić teraz
Posadziłam małe krzewy a potem "pchałam" kwiaty, iglaki itd. wyglądało ładnie na początku. Po dwóch latach miałam grządkę bez ładu i składu.
To co zbędne poszło pod "nóż".
Po pierwsze szkoda wtedy ciąć a po drugie rośliny, które pozostały miały brzydki pokrój bo rosły ściśnięte.
Może lepiej coś z przodu posadź.

Posadziłam małe krzewy a potem "pchałam" kwiaty, iglaki itd. wyglądało ładnie na początku. Po dwóch latach miałam grządkę bez ładu i składu.
To co zbędne poszło pod "nóż".

Po pierwsze szkoda wtedy ciąć a po drugie rośliny, które pozostały miały brzydki pokrój bo rosły ściśnięte.
Może lepiej coś z przodu posadź.
Aśka