Dałam dzisiaj trochę w kość i mam nadzieję że jutro będę mogła chodzić jak człowiek. Tak mnie wkurzała jedna z moich różyczek, że
wzięłam i ją przesadziła, a że krzaczor ogromny wyrósł to nieźle się natrudziłam. Mam nadzieję, że zniesie to przemeblowanie i będzie rosła, bo stracić bym jej nie chciała
a to ona w nowym miejscu!
Misiu ja powiem inaczej też lubię wszystkie kwiaty i nawet bardziej te tzw chwasty, widzisz że jest ich trochę u mnie! Te nowe wymysły i krzyżówki trochę mniej tzn ładne są, ale nie u mnie w ogrodzie

Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
Milenko nie potrafię zatrzymać, czy zwolnić
W ja myślałam
Beatko że będziesz kupować lilie wodne

, ale czytałam, że cebulki jakieś się przykleiły
Małgosiu moja siana rok temu nie wysiała się, a może tak dokładnie pozbierałam nasionka
Witam Cię
Karolacha czy masz na imię Karolina? bardzo się cieszę że wpadłaś do mnie, bo ja kiedyś już u Ciebie byłam i bardzo mi się podobało. Hibiskusy masz śliczne, ja mam jedynie te zwykłe podstawowe, jest jeszcze bylinowy, ale coś długo się namyśla i ciągle widzę pączki

Zapraszam!
Lisico dzisiaj obejrzałam tą moją Vanille Freise i doszłam do wniosku , że trzeba ją dwukrotnie ciąć, bo pokazały się jednak zawiązki kwiatów na gałązce ciętej w czerwcu i gałązka nie pokłada się. Więc może dasz swojej szansę. Popatrz proszę
Te po prawej z bulwami to cięte wczesną wiosną a pęd po lewej sztywny wysoki to cięty i wczesną wiosną i w czerwcu
Ja też się na klasyce przejechałam> Wszyscy zachwycali się
Bonicą kupiłam ! ale ja w niej nie widzę nic nadzwyczajnego
Alu ja też Cię witam i życzę pięknego wieczoru
Kwitną końcówki liliowców
Rozkwitają mieczyki, ale niestety musiałam przywiązać, bo deszcz je położył
Róże zaczynają kolejne kwitnienie!
Posadziłam większość nowości i niewiele już mi zostało i te co zostały muszę sadzić z rozwagę, bo to róże. a one u mnie osiągają większe rozmiary niż literatura przewiduje.
To życzę Wam dobrej nocy!