janek45 Kolory są różne, na pewno inne niż twój, ty masz odmianowego a te moje to zwyklaczki, a o takich rzeczach będzie można rozmawiać, jak dobrze pójdzie to za rok.
KarinaX Za dużo się ciekawego tam nie dzieje.
Hibiskusy znowu puszczają pąki kwiatowe, może tym razem się im uda, mają większe doniczki i stałe miejsce, więc czekamy.

Czyżby codzienne nawożenie datury pomogło, jeszcze nie wypiła 1,5 litra a widać, że jej to zaczyna pasować, może się doczekam w tym roku kwiatów.

Liście, ładnie rosną, duże się robią, a co najważniejsze to, że rośnie.

Jak wygląda mały pąk kwiatowy? Bo mi coś takiego wyrosło.

Kobea fioletowa chyba poszła w liście, mają 15 cm długości.

Kloniki też mają pąki kwiatowe.

Zagrajmy w grę, znajdźcie fuksje, to są moje największe.

Passiflorki tak się mają.

Ziółka wpadły pod kosę.

Taką niespodziankę zrobiła mi pelargonia vancower.

Zakwitła

A tricolor kwalifikuje się do przycięcia po wyłysiała.

To jeszcze pozostałe roślinki barierkowe.
W związku z tym, że mi się wizualnie nie podoba na balkonie i w ogóle informuję,
że balkon będzie miał przejść przemianę, jak uzbieram pieniądze, mam plan zrobienia na posadzce drewnianych donic, a te plastiki, styropiany zutylizować
Jeszcze jest zarządzenie odgórne, że na balkonie mam hodować określone typy roślin, zostały wytypowane rośliny egzotyczne, np hibiskusy, oleandry, kloniki, fuksje, pelargonie a do donic drewnianych planuję posadzić liliowce. Mam nadzieję że po moich modyfikacjach balkon będzie o wiele lepiej wyglądał i, że będę mógł coś ciekawego pokazywać na naszym forum.
Pozdrawiam, miłego oglądania.