Witajcie,cieszę sie ,że mnie odwiedzacie ,
Aniu,ten kłosowiec chociaż drobniutki i skromniutki to mnie urzekł ,miło,że podoba Ci sie mój ogród,pozdrawiam
Gosiu,czarny ogon chodzi za mną wszędzie ,żeby była widoczna plama musisz rozmnożyć sadzonkę i posadzić chociaż 3 szt koło siebie ,dużo szybciej ją uzyskasz,niż jak będziesz czekała aż rozrośnie Ci się jedna roślina,wal śmiało co potrzebujesz,pozdrawiam
Marysiu,już po balu,wszyscy śpią a ja przy laptopie w ogrodach ,ogon nieraz wyczochrany,bo zawsze ze mną ,różne segmenty ogrodu pokazuję ,nie raz to nawet się gubię i nie wszystko sfotografuję ,jak oglądam u was ogrody to sobię myślę ,że ja mam takie rośliny a nie zrobiłam im zdjęcia,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Mati,trochę maków jeszcze kwitnie ,ale te deszcze wszystko bardzo przyspieszyły i spłukały płatki,teraz zdobią makówki ,które dla was trzymam ,żeby dojrzały ale liście są brzydkie ,dynie pobijają wszelkie rekordy,pozdrawiam i zapraszam znowu

:;:65
Renatko,dziękuję ,a czy widziałaś moje -Twoje słoneczko?,buziaczki dla ciebie
Iwonko,cieszę sie ,że że tu wracasz ,bo się podoba,
Madziu może za dużo wkładam tych zdjęć,ale bardzo mi miło,że jesteś,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Stasiu,oby takie nawałnice sie nie powtarzały,miło,że podoba się kwiatuszki ,a dynie rosną jak szalone,pozdrawiam i buziaczki przesyłam