Mój Raj cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój Raj cz. IV

Post »

Grażynko, wpisuję się :wit .
Lecę zobaczyć, co było w poprzednim wątku ;:oj
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p
Od: 1 lis 2012, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko i ja się melduję w kolejnej odsłonie Twojego wątku ;:196
Kolorowy i smaczny początek!
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Grażynko.
I ja przyszłam się przywitać w nowym wątku. Podglądałam i tak nie zauważyłam, bo już jest druga strona.
Warzywnik pierwsza klasa. Mój w tym roku mało mnie zachwycający,. Ja też wysiałam koperek i szparagówkę. Ładnie powschodziły to i może jeszcze zbór będzie. Ogród Ci pięknieje. Wanilka cudna. ;:138 :wit
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Wyglądałam wątku,wyglądałam i zagapiłam się :oops: Ale teraz już poczynania na bieżąco śledzić będę ;:108
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Grażynko u Ciebie to tak dla ciała, dla ducha, dla zdrowia i urody, wszystko i dla wszystkich, podoba mi się ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Uwielbiam taką pogodę ,popada i dalej jest ciepło, ;:138 roślinki u nas codziennie teraz są podlewane naturalnie :heja

Wiolu ozdoby są szczególnie dla wnuków ,żeby było im wesoło w moim ogrodzie ;:1 :wit

Moniu sesja zdjęciowa odbyła się po pieleniu ;:306 wiszące ogórki to pomysł mojego eMa :wit

Marysiu uwielbiam ten letni czas z mnóstwem kwiatów i czymś dobrym do pojedzenia z własnej działki, wnusio rośnie godny następca ogrodowy :tan

Klarysko miło cię gościć w moich skromnych progach, zapraszam częściej :wit

Teresko cieszę się że będziesz dalej ze mną i moim ogrodem :wit

Alu warzywnik może nie pierwsza klasa ale mój ,zdrowe i pożywne warzywka nam daje, koperek już prawie nadaje się do ścięcia i do zamrażarki, fasolka pewnie nam też urośnie,
Vanillka to weteranka w moim ogrodzie ,jest już trzeci rok i oby tak dalej piękniała :wit

Marzenko witaj i zapraszam częściej :wit

Iwonko super że jesteś , tak zgadza się ,moja działka to prawdziwy raj dla mnie i mojej rodzinki ;:108 Iwoniu czekam na Twój nowy wątek ;:162

bieżąca relacja z mojego ogrodu

niespodzianka ;:oj zakwitła ponownie róża New Dawn,wprawdzie kilkoma kwiatkami ale to zawsze cieszy,bo w zeszłym roku nie kwitła

Obrazek

mój przyjaciel Henryi cieszy moje oczy ;:167

Obrazek

Panowie Chopin i Mr Lincoln trzymają sztamę razem ponownie kwitną :D

Obrazek

Obrazek

Róża żółtko ;:306

Obrazek

Obrazek

fajna jest ,tylko żeby się nie pokładała :wink:

niecierpki mają dobre miejsce pod tarasem w półcieniu ,one tak lubią :D

Obrazek

liatria - przypomina mi miotełkę do kurzu ;:306

Obrazek
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Grażynko,miły spacerek po ogrodzie ,jestem prawie najedzona i nawąchana ,róże pięknie powtórzyły kwitnienie,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Grażynko a wiesz co ja zrobiłam, wykopałam moją gailardię i wyrzuciłam na kompost, nie mogłam już znieść tego jej rozkładania na wszystkie rośliny. Przyduszała je i środek kępy miała pusty. Brzydko ją potraktowałam :oops: ale jest tyle innych ładniejszych odmian.
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Grażynko zapraszam :wit
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Grażynko Witam, i ja pospacerowałam po Twoim ogrodzie ;:65 , jest super. Ogrod kwiatowy śliczny , masa kwiatów, dużo ślicznych ozdób, zawsze marzyłam o takich ale jakoś nie mam :wink: , Wanilka śliczna, ja kupiłam nie kwitnącą i oczywiście oszukana, jest biała już drugi rok, podobnie kupiłam bardziej czerwoną , też biała, w sumie ma 4 białe bukietowe. Teraz jak kupię to kwitnącą .
Podoba mi się warzywniak, zwłaszcza,że ja też uprawiam dużo warzyw. Masz czyściutki, elegancki :D , a ogórki takie jeszcze zielone. ja już 2 kolejne rzuty wyrwałam , teraz zbieram z 3-go, no i jeszcze wyszedł 4-ty :D , nie wiem czy dojdzie , ale co mi tam :) podobnie fasolka szparagowa, mam już 3 -ci rzut do jedzenia , a 4-ty wyszedł, mam nadzieję ,że jeszcze pojemy, zwłaszcza,ze Twój już spory. Będę tu zaglądać , zwłaszcza z powodu warzyw, bo tego jest chyba mniej na forum. jestem tu od niedawna , to jeszcze się rozglądam . Pozdrawiam karola
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Grażynko przyjaciel cieszy oko a i na śniadanko takie smaczne żółtko ;:333 śliczny kolorek tej różyczki ;:63
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Nowy wątek, a ja zaspałam czy co? Ale jestem. Kwiat, trytoma od wnuka niesamowicie wielki.A ślimaczki ...prawie się przestraszyłam, ale spoko, będą odstraszały te prawdziwe. W moim warzywniaczku już powoli się pusto robi....Taka kolej rzeczy.Siejemy, a potem zbieramy i ...zjadamy :D
Widzę, że cynie też lubisz. Zobaczyłam u Ciebie taką postrzępioną, może znasz odmianę? Fajnie u Ciebie. :wit
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Grażynko piękne są Twoje powojniki ,różyczki też ładne ;:215 ,a latria u mnie już przekwitła szkoda bo bardzo ją lubię :D
Pozdrawiam Alicja
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Martuś zapraszam na częstsze spacerki po moim ogrodzie i na kawkę na tarasik ;:40

Obrazek

Aniu też mnie denerwuje rozkładanie gailardi , ale jakoś szkoda mi jej wyrzucić,może jakieś podpory zastosuję :wink:

mój kolejny widoczek z tarasu ;:3

Obrazek

Iwonko bardzo chętnie spaceruję po Twoim ogrodzie ,tylko omijam z daleka te pełzające :wink:

Obrazek

Karolko witaj w moim ogrodzie, furtka zawsze otwarta dla gości ,Vanilka wychwalona aż poróżowiała jeszcze bardziej,warzywka nie chwaląc się oprócz cebuli są nie najgorsze jak na taką suszę ,dobrze że też uprawiasz warzywka ,będziemy wymieniać doświadczeniami :wit

nie mam żab prawdziwych to może taka,z komisu za 5 zł , trzeba jej zrobić malowanko ;:122

Obrazek

Marysiu czasami trzeba pożartować , pouśmiechać się ,jak wejdę na działkę to świat wydaje mi się taki piękny , z dobrego miejsca nie chce się wychodzić :heja

Obrazek

Małgosiu nie zaspałaś ,to jest taki czas że więcej czasu spędzamy w ogrodach ,ja też tak mam , nawet tam przetwory przygotowuję , czuć już jesienne powietrze ,noce zrobiły się chłodne,
cynie wystarczy że są ,nie przywiązuję wagi do ich nazw, dzięki nim jest na działce bardzo kolorowo, w tym roku kupiłam białe,przynajmniej takie miały być,ale niestety nie jest to biel o jakiej myślałam :)

Obrazek

Obrazek

jeszcze coś energetycznego :tan

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i spokojnego :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

spokojnej nocki kochani ;:41
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Grażynko :wit widoczki takie piękne i trawka zieloniutka ;:63 wpraszam się na kawkę na tarasie ;:304 i delektuje się ślicznymi różami ;:215
Kropli na roślinach zazdroszczę u mnie nadal susza :(
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”