Sławku a bardzo proszę , częstuj się do woli
Iwonko drożdżowe racuchy pychotka... dawno już nie robiłam
U mnie susza wciąż
przeokrutna..... od 14 już podlewam..... zaczęłam od zacienionych części ogrodu i co pół godziny przeciągam wąż..... deszczu nadal nie widać....
Aniu nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że korzystasz z przepisów i że potrawy Ci smakują

Jesienią wrócę do prowadzenia wątku kuchennego
Aguś to faktycznie te upały doprowadzają do tego, że nic nam się nie chce...... człowiek taki rozgrzany, umęczony, że wszystkiego się nam odechciewa...
Gdy się troszkę ochłodzi, to od razu dostaniemy powera i praca zacznie się nam palić w rękach
Na ciasto zapraszam do mnie
Tulap lubię piec, sprawia mi to prawdziwą frajdę, a gdy jeszcze rodzince i znajomym smakuje, to czegóż chcieć więcej
Aniu gorąco jest niesamowicie.... na szczęście dziś chociaż troszkę wiatr wieje, bo inaczej to byłaby prawdziwa sauna
Bardzo ciekawa jestem Twoich jesiennych zakupów liliowych, będę kibicować, bo ja już niestety nic nie kupuję.... ogród zapchany po brzegi..... teraz jestem na etapie wykopywania
Przepisu na pokazane ciasto nie podawałam..... planowałam jesienią otworzyć wątek kuchenny i wtedy podać.
Twoje ucierane ciasto ze śliwkami musi być pyszne
Jadziu ciasto naprawdę pyszne.... pachnące śliwkami i kokosem

Bardzo zapraszam..... szkoda, że można tylko wirtualnie
Grażynko bardzo proszę, szkoda, że poczęstować mogę tylko wirtualnie
U Ciebie pojawiły się burze..... u mnie nadal pustynia.... dziś już od 14 leje sie woda w ogród..... susza i skwar niesamowite. Jeśli deszcz nie spadnie, to będzie kiepsko...
Z ręką wciąż tak sobie.... coś się kiepsko zrasta

ale mam nadzieję, ze będzie coraz lepiej....
Miłego niedzielnego wieczoru
kilka ogrodowych widoczków .... kończy się czas lilii i liliowców a na pierwszy plan wysuwają się hortensje i floksy ..... uwielbiam tę zmienność w ogrodzie
Pinky Winky, Limelight, Tardiwa
Limelight
Tardiwa
Vanille Fraise
Pink Diamond
Phantom
Bobo
Magical Fire