Cudne te Twoje córeczki..Ta najmłodsza oczywiście słodziutka

A jak się czujesz? Wszystko dobrze?
Madziu podpisuję się pod postem Alenki całym sercemAlenka pisze:Madziu jesteście![]()
Cudne te Twoje córeczki..Ta najmłodsza oczywiście słodziutkaKiedy mój synek taki był? Zawsze jak widzę niemowlęta to ogarnia mnie wzruszenie..Czas tak szybko leci
![]()
A jak się czujesz? Wszystko dobrze?
Raczej średnie,któregoś sezonu miałam ze 3 może 4 tylko odmiany fuksji,ale w kilku egzemplarzach i robiłam eksperymenty obrywając część pąków,właśnie wtedy Golden Elli i Heri Mochara miały dużo większe kwiaty,ale za to mniej,coś za coś.Alenka pisze:Bardzo podoba mi się Twoja Golden Elli..Czy ona ma duże kwiaty?
Proszę bardzo:Alenka pisze:Czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg
w słońcu nie sprawdzałam,w cieniu pokazywało u nas 33.5,nad jeziorem rześkie powietrze,a gdy odeszliśmy od plaży niesamowity zaduch jak z piekarnika.Zastanwaiłam się czy małej Majce nie zaszkodzi pobyt nad jeziorem,ale było super, w domu i na podwórku duchota,a tam chociaż pooddychała czymś lżejszym,starsza córcia wcale z wody nie wychodziła przez ponad dwie godziny pobytu tam,więc na upał polecam pobyt nad wodą.Alenka pisze:Wczoraj u nas pokazywało 38 stopni