Witaj Bartku Piękne Powojniki zakupiłeś
Kalia rehmanna piękn
No niestety na to wygląda ze Pani Jesień puka do ogrodów u Mnie wrzosy już w nabrzmiałych pąkach lad moment zakwitną
Rudbekia naga piękna
Kanna rynkowa w pięknym kolorku zakwitła
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Aniu- witaj ,dziękuję,każdy ma czasem taki czas że roślinki nie rosną Mati- bardzo dziękuję Paulinko- witaj piękne powojniki kupiłem tylko szkoda że niezgodna odmiana, szkoda że już jesień puka do bram ogrodów ale trzeba się pogodzić:-)
Dawno tu nie zaglądałam, a szkoda. Kanny są piękne, ale ja już z nimi zakończyłam przygodę. Pomimo szczerych chęci i sympatii dla tej roślinki.
A jak wilce w donicy?
Witaj Bartku piękny kolor ma ta Twoja kanna ,u mnie w tym roku chyba wszystkie nie zakwitną , mam je w donicach bo w ogrodzie nie mam już dla nich miejsca .
Witaj Geniu-dziękuję,kanny nie lubią być hodowane w donicach najlepiej mają w gruncie tam może się rozrastać kłącze i cała roślinka,sam nie mam za dużo miejsca ale staram się je gdzieś utknąć je.Odwiedzaj mnie częściej teraz prawie wcale zdjęć nie będę wysyłać bo jest dużo roboty
Natalko-mnie chodzi o to że u mnie kanny nie powinny rosnąć,jest tak licha ziemia że szok,czasem jak jest bardzo ciepło to po ogródku można chodzić jak po plaży albo pustyni,to Ciebie powinny kanny kochać bo bardzo lubią glebę gliniasta Jadziu-wiem,wiem piękna teraz czekam na nasionka