Reniu Twoje dalie przecudne. Podziwiam Cię za to ,że je umiesz przechować i że masz siły je wykopywać i znów wsadzać.
Posadziłam w tym roku dwie,ale nie widzę żadnej, dlatego będę je podziwiać u Ciebie.
Aniu mam chyba około 40 odmian
Ali kocham te kwiaty z pomocą M daję radę, mam gdzie sadzić i gdzie przechować jeszcze kilka odmian wypatrzyłam mewa Dzięki za odwiedziny
Reniu sporą kolekcje masz dalii. I jeszcze masz parę na oku. To kochana pokazuj a ja chętnie je po oglądam u Ciebie, bo masz do nich cierpliwość i piękne odmiany.
Tak myślałam że od Stanisława je masz Bardzo wiele z jego dalii bardzo mi się podoba, ale niestety nie załapałam się na kłącza. Jak patrzę na te Twoje cudeńka, to może w tym roku jeszcze raz spróbuję coś u niego zamówić
Witaj Renatko,widzę ,że piękne dalie już u Ciebie kwitną, to następne moje ulubione kwiaty,najbardziej lubię te o olbrzymich kwiatach ,od Ciebie taka olbrzymia żółta jak słoneczko już zakwitła,dokupiłam 3 olbrzymy ,też zaczynają kwitnąć,myślę ,że do drugiego roku uzbieram niezłą kolekcję ,bo już je zamówiłam i cieszę się nimi jak dziecko,pozdrawiam
Łomatko!!! Kiedy ja się dorobię własnego ogródka . Posadziłbym wszystkie lilie, dalie i róże i sam nie wiem co jeszcze. Jak oglądam zdjęcia, to aż mnie ściska w środku, a mam tylko balkono - rzygalnik do dyspozycji
Marcoo16 ja mam to szczęście że miejsca starczy dla wszystkich kwiatów, za domem mam 4 h pola jak braknie ogrodu to będzie mniej ziemniaków więcej kwiatów Biedronka641 dziękuje Alu nowości na 2015 już zamówione tesia39 ja już zamówienie na przyszły rok złożyłam jest większa szansa na wszystkie wypatrzone odmiany koziorozec cieszę się że słoneczko Ci pięknie kwitnie anabuko1 Aniu ponad 40 i kolejne już zamówiłam Bogsaf nie rozpaczaj może kiedyś poszalejesz na własnej działeczce