Kolejny rok......
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolejny rok......
Właśnie dzisiaj o Tobie myślałam. Miałam dzisiaj pisać kiedy wracasz z fotkami. A tu wchodzę i mam
Josephine prześliczna. Mega mi się podoba. Pat Austin ma fajny kolorek.

Dziękuje Ewo
różyczki piękne ale ty się lepiej hortensjami pochwal czekam na twoje zdjęcia
Też tak myślę że hortensji będzie u mnie coraz więcej właśnie zamówiłam kolejne trzy.

różyczki piękne ale ty się lepiej hortensjami pochwal czekam na twoje zdjęcia

Też tak myślę że hortensji będzie u mnie coraz więcej właśnie zamówiłam kolejne trzy.
Madziu tylko na chwilkę wpadłam bo w niedzielę nad morze jadę
Anitko poczekasz jeszcze chwilkę
Czas na żurawkę która podbiła moje serce
Taaa daaam
French Quarter

i w całej okazałości- jeszcze malutka ,ale nie myślałam ,że mnie tak zaskoczy

Anitko poczekasz jeszcze chwilkę

Czas na żurawkę która podbiła moje serce
Taaa daaam

i w całej okazałości- jeszcze malutka ,ale nie myślałam ,że mnie tak zaskoczy

Pozdrawiam. Ewa
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Łaaał
nie dziwię się że Cię tak zachwyciła. Superowa jest. No to udanej pogody życzę
I spokojnej podróży. Fajnie masz 

Poczekam
ale już chciałabym je zobaczyć a już któraś kwitnie?
Żurawka cudna lubię takie same roślinki co ty

Żurawka cudna lubię takie same roślinki co ty

Pozdrawiam. Ewa
Bella Anna wpadła mi w oko trzeba będzie sobie taką sprawić
little lim posadziłaś w tym roku czy zeszłoroczny nabytek? fajna taka malutka, monnlight i candel właśnie zamówiłam u ciebie wypatrzyłam monnlight i tak mi wpadła w oko że musiałam zamówić

little lim posadziłaś w tym roku czy zeszłoroczny nabytek? fajna taka malutka, monnlight i candel właśnie zamówiłam u ciebie wypatrzyłam monnlight i tak mi wpadła w oko że musiałam zamówić

Little Lime to zeszłoroczny nabytek . Jest to karzełek wsród hortensji jak Bobo , chociaż wszystko zalezy od cięcia. Im wyżej cięta tym wyższa

Pozdrawiam. Ewa
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewo dobrze, że karta nie sformatowana, bo szkoda byłoby zdjęć takich wspaniałych roślin. Żurawka bardzo ciekawa, a hortensje

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
U mnie wszystkie hortenje mają zdecydowanie mniejsze kwiatostany.
Za mało wody. Rozłozyłam w zeszłym tygodniu wąż kroplujący, w przyszłym roku powinno być lepiej.
Wpadła mi w oko Magical Candle.
Za mało wody. Rozłozyłam w zeszłym tygodniu wąż kroplujący, w przyszłym roku powinno być lepiej.
Wpadła mi w oko Magical Candle.
Sformatowana Marysiu niestety nie mam wszystkich zdjec różyczek i hortensji w fazie pąków 
Gosiu też winie za to wiosenne upaly aż liście były poparzone

Gosiu też winie za to wiosenne upaly aż liście były poparzone
Pozdrawiam. Ewa
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cieszę się że wróciłaś i takie piękne zdjęcia pokazałaś a hortensje masz śliczne jak zwykle ale powiem Ci że ja w tym roku cięłam jak zwykle anabelki i jednej nie cięłam wcale bo jakoś zapomniałam o niej i powiem Ci że te cięte są wyższe od tej nie ciętej
Ewciu ja mówiłam o jesiennych grzybkach ale zobaczymy jak będzie
Miłego wypoczynku nad morzem 

Ewciu ja mówiłam o jesiennych grzybkach ale zobaczymy jak będzie

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Ewa FQ naprawdę ładnie ci rośnie. Za to mi zmarniała. Pamiętaj ona zdecydowanie nie lubi dzielenia. (niech cie nie kusi)i doradzam wycięcie kwiatów. No a hortensje- cudo. Przepięknie ci rosną.Moja, która ma być Pinky W. wygląda całkiem inaczej- pewnie pomylona tak jak i hosty, które z nią przyjechały. Natomiast Magical Flame wygląda zupełnie jak twoja PW. Ja zupełnie ich nie rozpoznaje. 

Lucynko u Magical Flame jesienią liście przebarwiają się w pomaranczowo zółto czerwone tonacje. Jezeli ją masz to na pewno to zauwaźysz. U mnie MF kwitnie tylko na jednym pędzie reszta dopiero zawiązuje pączki kwiatowe.
Pozdrawiam. Ewa
Tak właśnie wiem, że to karzełek i nowa odmiana. Czytam tera dużo o hortensjach bukietowych bo to piękne rośliny i powoli zbieram odmiany które mi się podobają. W sumie to wszystkie mi się podobają
Te mniejsze odmiany też pewnie zakupie ale najpierw kupuje te które najbardziej mi się podobają. Szkoda, że u mnie w szkółce wybór jest ograniczony
Nie lubię zamawiać roślin przez internet, ale jak nie ma wyjścia to trzeba. W dodatku jak patrze na ilość negatywnych komentarzy sprzedawców na allegro
Dziwie się, że ludzie od takich nieuczciwych jeszcze coś kupują. Ewo a ty gdzie zamawiasz swoje hortensje?

Te mniejsze odmiany też pewnie zakupie ale najpierw kupuje te które najbardziej mi się podobają. Szkoda, że u mnie w szkółce wybór jest ograniczony

Dziwie się, że ludzie od takich nieuczciwych jeszcze coś kupują. Ewo a ty gdzie zamawiasz swoje hortensje?