Kwiatki Małgorzatki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
smolka
1000p
1000p
Od: 19 paź 2012, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiatki Małgorzatki

Post »

Widzę, że szalejesz z zakupami :wink: Piękne nowości!

Niesamowite parapetowce i zadbany ogród! Jest co podziwiać ;:215
EwaFr
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 18 mar 2011, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wszystkie kwiaty cudne, ale synuś najpiękniejszy kwiat. ;:167
malgoska141
500p
500p
Od: 5 mar 2011, o 08:21

Post »

Witam Tych co mnie odwiedzają i wkleję troszkę zdjęć z ogrodu i parapetów Obrazek dostałam ją ze szczepki taka malutka sadzonka i proszę kwitnie Obrazekguzikowiec zaczyna pokaz oj bedzie sie działo, Obrazek zaszalał powojnik purple Obrazek Obrazek i parasol obrosnięty powonikiem Obrazek lantany tez nie próżnują miałam jeszcze Obrazek Obrazek różową ale mi przez zimę padła i żółta też ale już mam szczepki glorioza i ołownik tez niechca być w tyle Obrazek Obrazeki hosty które t Obrazek Obrazek Obrazekroche ucierpiały przez ślimaczory Obrazek Obrazek Obrazeki milin też będzie kwitł a hortensja w tym roku jakoś specjalnie sie nie popisała bo aż 2 kwiaty ma ale pervioska posadzona w nowe miejsce pięknie zakwitła i się rozrasta Obrazek Obrazek Obrazek słonecznik miniaturka rośnie w górę
Awatar użytkownika
Marcin01988
500p
500p
Od: 23 gru 2010, o 21:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Powojniki to przepiękne pnącza masz masę kwiatów od nich bardzo mi się podobaja :D Reszta roślin też cudownie się prezentuje sa takie bujne i nasycone zielenią oraz innymi kolorkami. Ołownik bardzo mi się podoba, niestety ogrodu nie mam a więc powojników nie mogę mieć ale chyba ołownika sobie poszukam ;:3
malgoska141
500p
500p

Post »

Witam Marcin01988 miło że wpadłeś z wizytą :) potem wrzucę resztę zdjęć bo teraz mi nie pozwala jedno z 2 moich dzieciaczków.
malgoska141
500p
500p

Post »

Maleństwo usnęło więc reszta obiecanych fotek.Lilie niektóre już przekwitły inne w pełni kwitnienia a jeszcze inne dopiero się szykują Obrazek Obrazek Obrazekta lilia cytrynowa pięknie pachnie a kwiaty ma ogromne większe niż talerzyk deserowy a ta tygrysia sieje się na potęgę i niektóre roczne siewki mają po 1 kwiatku i inne portrety lilii a 5 szt zrzarła mi nornica niczym zobaczyłam było po nich Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazeki takie tam inne roślinki Obrazek Obrazek Obrazeki Mój 1 skarbuś a córcia na wakacjach u babci Obrazeki czas na parapety na nich też coś przybywa coś kwitnie coś pączkuje Corpegia ale jaka to nie wiem chyba będą kwiaty Obrazek Obrazek Obrazekclusia rośnie w siłę i niedawno nabyta też wery tez coś się kluje pewnie listek a grubosz też służy mu przesadzenie Obrazek Obrazek Obrazek storczyki szleją i miniaturka córki ponownie zakwitła chociaż wątpiłam że coś z niej będzie a tu niespodzianka Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazeki passiflora fioletowa od Piotra = pięknie kwitnie a niebieska zawiązuję pąki i strelicja też puszcza listki Obrazek Obrazek Obrazeki jeszcze widok na powojniki na zakończenie i adenium Obrazek Obrazek Obrazek.Zapraszam miłych gości w me progi :):)
Awatar użytkownika
KarinaX
200p
200p
Od: 8 mar 2014, o 12:14

Post »

Wszystkie kwiaty są piękne i zasługują na uznanie jednak to lilie skradły moje serce ;:167 Są przepiękne!!
Awatar użytkownika
Marcin01988
500p
500p
Od: 23 gru 2010, o 21:05

Post »

Lilie przepięknie się prezentują ;:138 No i moje ulubione petunie w drewnianej skrzyni :) Doniczkowce też super, storczyki, drzewka szczęścia no i adenium ;:333
Awatar użytkownika
ewa321
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2014, o 17:13

Post »

Małgosiu - postanowiłam się ujawnić, do tej pory Cię "podglądałam" bez komentowania ;:306
Jak ktoś na str. 1 słusznie napisał, ileż można mówić "ładne masz kwiatki", ale Ty naprawdę masz ładne kwiatki ;:215
Miałam zamiar już wcześniej skomplementować Cię za: kwitnące anturium, śliczną monsterę adansonii, ceropegię woodi (która na pewno wkrótce będzie śliczna), śliczne liliowce ;:138 ;:138
Ale jak zobaczyłam żurawki "w kupie" na klombie, to musiałam zareagować. Wystarczyłoby w zasadzie tylko to --> ;:154
Dodam jeszcze, że wszystkie fotki żurawek są obłędne ;:167 ;:167 ;:167 ale najlepiej się prezentują na tym do góry nogami na stronie poprzedniej :;230
Pozdrawiam i zapraszam
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Małgosiu coreczka śliczności uśmiechnięty mały Elf :) słodka :) lilie uwielbiam za wygląd i za zapach :) w domu też niezłe zielone poruszenie :D
A powiedz mi kochana co to za roślinka z powojnikiem , wygląda jak tulipan??? to jest cudne!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
malgoska141
500p
500p

Post »

Witam wszystkich odwiedzających :wit ;:162 trzynastko przy powojnikach jest też powojnik princes diana .
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Powojnik "Purple'... o matko ;:167 jaki piękny ;:oj
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Chwilę do ciebie Małgosiu nie zaglądałam, a tu tyle się dzieje:). Powojniki zaszalały z ilością kwiatów:).Super,że glorioza obsypana jest kwiatami.

Lilie cudownie się rozkwitły. Storczyk ma masę liści, jeszcze nie widziałam aby pchalenopsis aż tyle listków naprodukował. Moje mają tak po 4-8szt.
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Ogród Masz wielki.
Uwielbiam brzozy..ta, młoda wpadła mi w oko.

Powojnik - cudowny. Liści nie widać...tyle ma kwiatów ;:138

Ceropegia - to chyba będzie sandersonii. Ale poczekajmy, aż zakwitnie.

I parapety pełne kwiatów. Ślicznie u Ciebie :D
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38

Post »

cudnie tam u cb pozdrawiam ;:196