Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Żal lata, jak co roku ... , a czym człowiek starszy - tym ten żal mocniejszy :cry: :cry: . Izuniu , dobrze, że znalazłaś plusy jesieni , ja też (wprawdzie trochę na siłę :roll: ) ich szukam ;:18

Szukałam wieści o innych barwach Cleome i .... znalazłam - http://www.dzialkowcy.info/phpBB2/viewt ... p?p=103777 :( ; przykre - autora tych wiadomości już nie ma wśród nas :cry: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ht=pawe%B3 . Niezbadane są wyroki losu ;:199
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusiu, ja u nas nie spotkałam. Dostałam je od naszej Kryski :D Nie szukaj, bo pewnie nie znajdziesz. Zbiorę Ci nasionka :D

Aniu, ja mam kleome w trzech kolorach: biały, różowy jak na zdjęciu i ciemnoróżowy z odcieniem fioletu. A widziałam jeszcze u Halinki (Eukomis) prawie bordowe!

Słyszałam o tym wypadku. Śmierć zawsze jest przygnębiająca, zwłaszcza, kiedy ginie tak młody człowiek :(
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziękuję Izuniu ,chyba też Gabrysia ma kleome ,na pewno ma bo widziałam fotkę ,muszę jej zagadać ,może ma inny kolor niż Ty :P
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Bogusiu, jak Gabrysia ma Cleome to wiosna na pewno ma mnóstwo samosiejek. Skoro mieszkacie blisko siebie to najlepiej wziąć wiosna od niej już gotowe sadzonki. U mnie Cleome rozsiewa się tak, że wiosna mogłabym obdzielić całe forum. Niestety sadzonka z gołym korzeniem nie przeżyłaby wysyłki. Izo, przepraszam za tę moja wstawkę. :wink:
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nic nie szkodzi Krysiu! Miło Cię widziec :D Cieszę się, jak się przypadkiem ujawniaja cisi spacerowicze ;)
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Izo, miałam małą przerwę w odwiedzaniu ogrodów na forum, no i nie zawsze pozostawiam swój ślad. Pamiętam, że prosiłas o nasiona szarłatu trikolor. Próbuję zebrać nasiona ale nie wiem czy mi się uda. Obcięłam kilka przekwitających gałązek i może po wysuszeniu coś się z nich wysypie.
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Dziękuję Krysiu za wiadomość ,Iza to fajno dziołszka i Cie nie przegoni :P
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Krysiu, cieszę się bardzo, że pamiętasz, bo ...ja zapomniałam :oops: jak Ci sie uda coś zebrać to bedzie wielka radość, a jeszcze większa, z niespodzianki, jak znów zapomnę :;230
A jak sie nie uda, to trudno! Nie będziemy drzeć szat. Moze uda sie następnym razem :D

Bogusiu, jesteś pewna, ze mnie tak znasz? ;) Bo mój M mówi, ze czasem jestem jędza ;:54 :;230
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

chatte pisze:

Bogusiu, jesteś pewna, ze mnie tak znasz? ;) Bo mój M mówi, ze czasem jestem jędza ;:54 :;230
Izo, to i tak dobrze, że tylko czasem. Mój mówi, że ja zawsze jestem jędza :cry:, a on jet taki dobry, że z butami pójdzie do nieba, tylko żeby wcześniej nie zapomniał wytrzeć :wink:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Dziewczyny,czym tu się przejmować ?
Oni zawsze tak mówią, kiedy nie znajdują odpowiednich argumentów.
Mężczyżni są inni i mają problem z wypowiedzeniem swoich racji. Więc czasem przymrużmy oko na to co mówią.
Przecież Bóg stworzył kobietę z żebra Adama. A więc jesteśmy doskonalszym modelem.
Widocznie ten pierwszy model nie przypadł stwórcy do gustu. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
jol_ka
1000p
1000p
Od: 27 lip 2007, o 12:01

Post »

kogra pisze:Widocznie ten pierwszy model nie przypadł stwórcy do gustu. :wink: :lol:
święta racja :wink: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam Jola
jo_linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Krysiu, mój twierdzi, ze nie tak bardzo, ale jednak jestem jędza :;230 Łaskawy dla mnie, prawda? ;)

Nasi M chyba w większości mają o sobie bardzo dobre mniemanie. Moze powinnyśmy im tego zazdrościć, jak mysliciwe dziewczęta? Jesteśmy zbyt samokrytyczne i same wciskamy im w usta takie głupoty, zamiast tłoczyć im do głowy, ze jesteśmy idealne, niepowtarzalne, niezastąpione itd. :lol:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

chatte pisze:Krysiu, mój twierdzi, ze nie tak bardzo, ale jednak jestem jędza :;230 Łaskawy dla mnie, prawda? ;)

Nasi M chyba w większości mają o sobie bardzo dobre mniemanie. Moze powinnyśmy im tego zazdrościć, jak mysliciwe dziewczęta? Jesteśmy zbyt samokrytyczne i same wciskamy im w usta takie głupoty, zamiast tłoczyć im do głowy, ze jesteśmy idealne, niepowtarzalne, niezastąpione itd. :lol:
Izuś, mój też twierdzi że jestem jędza, i co najgorsze, on ma rację :;230
Podziwiam go że tak długo ze mną wytrzymał. :wink:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Izuniu ja wychodzę z założenia, że ......."dobry towar reklamy nie potrzebuje". :;230
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Gabi, właśnie robisz to o czym pisałam : sama wkładasz mężowi w usta takie zdania :lol:
Powiedz mu, ze jesteś czuła, łagodna i cierpliwa. Powtarzaj to co dzień, aż uwierzy i sam zacznie tak mówić ;) Nawet gdybyś rzeczywiście była jędzą nad jędzami to Twój M powinien uważać, że jesteś uosobieniem łagodności i dobroci :D

kogra pisze:Izuniu ja wychodzę z założenia, że ......."dobry towar reklamy nie potrzebuje"

Grażynko, jak widać - po tym co napisała Gabi - nawet najlepszy towar trzeba jakoś zareklamować :D Przecież Gabi jest tak pogodną i spokojną istotą, ze nie jestem pewna, czy się czasem denerwuje ;) A mąż mówi, ze jędza :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”