Gorąco...
Aguniu, ja również cieszę się przeogromnie, że mam teraz chwilkę wytchnienia a tym samym czas na FO i spędzanie czasu w takim doborowym towarzystwie

Rok był ciężki ale zarazem bardzo ciekawy, sporo nowych znajomości i ogólnie bardzo wesoło... Teraz jest czas relaksu

Dzięki
Madziula, czekasz na zdjęcia a ja właśnie mam trochę problemy z ich ściąganiem...nie wiem dlaczego

Nurtuje mnie to...

Ale staram się
Aguś, Kochana wiesz sama ile trzeba włożyć pracy aby były efekty... Ty to doskonale rozumiesz

Dziękuję serdecznie za Twoją obecność i zawsze dobre słowo
Reniu, bardzo mi Was brakowało...ale w życiu czasami tak to bywa, że aby coś osiągnąć trzeba z czegoś chociaż na chwilkę zrezygnować... przyznam nie było to łatwe ale dałam radę i teraz odpoczywam

A chwile dla siebie zawsze staram się wygospodarować, na pewno bieganie i wszelkie formy ruchu są mi niezbędne więc bez tego ani rusz

Wczoraj zaczęłam lekcje tenisa dla odmiany i baaardzo mi się podoba, zobaczymy jak będzie dalej

A córcia moja dalej jeździ... w niedzielę jedziemy na zawody

Buźka!
Kochani, hortensje w tym roku zastrajkowały i nie kwitną wcale...w zasadzie nawet nie rosną...nie mam pojęcia dlaczego

Stosowałam wszystkie stare sprawdzone sposoby ochrony i dokarmiania ale one wyraźnie się zbuntowały
i rozmiar zdjęć coś nie taki
Kłaniają się zaległości
jednak na poprawę nastroju (zdjęcie ubiegłoroczne)