Po cichutku zachwyciłam się cleome ale jak zobaczyłam białą dalię i hortensję to zapiałam z zachwytu.....boskie Grażynko aż brak mi słów.
Pozdrawiam Cię serdecznie

Dorotkodorcia7 pisze:Piękna tęcza
Teresko cynie od zawsze goszczą w moim ogródku , dobrze im u mnie , te kolorowe rosną w dużej donicy, różowa lilia wydaje mi się że była piękniejsza z mazami, w tym roku wyzdrowiała i ma 18 kwiatków na jednej łodydzetesia39 pisze:Grażynko, Casanowa w pełni zasługuje na swoją nazwę, uwodzi urodą![]()
Wspaniałe masz te cynie, bardzo je lubię
No ale najbardziej zachwyciła mnie ta różowa lilia
pięknista
![]()
Krzysiu dzięki za odwiedzinki , przez 4 lata troszkę tych kwiatków nazbierałam , myślę też że to na tym nie koniecmisia i klusek pisze:Grażynko - piękna kolekcja kwiatów - połączona tęczą!!!
Moniko cieszę się że też Ci się podoba moja tygrysia arystokratka, biała lilia na razie nasion nie machalaputkowo pisze:Grażynko -lilia tygrysia z maziami czy bez obłędna , mam pomarańczową , czy ta biała też daje nasionka ?
Aniu tą przemianą mojej lilii jestem zszokowana, tym bardziej ze niczym jej nie leczyłam , tylko naj normalniej w świecie miałam ją odizolować od towarzystwa,najwidoczniej nie chciała być odosobniona i nastąpiło samowyleczenieanym pisze:Grażynko ta lilia przeobraziła się niesamowicieto jakieś dziwy po prostu lub ósmy cud świata
![]()
Po cichutku zachwyciłam się cleome ale jak zobaczyłam białą dalię i hortensję to zapiałam z zachwytu.....boskie Grażynko aż brak mi słów.
Pozdrawiam Cię serdeczniei już tupię nogami na kolejną porcyjkę zdjęć
ewunia7 pisze:![]()
Grażynko smacznego
A wiesz, że ta lilia przed przeobrażeniem też mi się bardzo podobała![]()
Cleome już u Ciebie kwitnie, ciekawe czy ja się doczekam, trochę późno posiałam
Ewuniu dziękuję że odpowiedziałaś Ani i ja skorzystałam bo poczytałam o tych olbrzymach w necie,na pewno muszę zebrać nasiona na drugi rok , w naszej okolicy to nikt nie ma takich pomidorów,ewunia7 pisze:Grażynko pozwolisz, że odpowiem Ani?
Ten pomidor to Great White, mięsisty i bardzo słodki,
potwierdzam po Ewuni , smaczny ,mięsisty , cienka skórka i w smaku lekko cytrynowy, smakuje wyśmienicieanabuko1 pisze:![]()
Ja myślałam,że to cytrynowe,,a malinowe![]()
To ja takich nie widziałam![]()
A pachną jak ???Smakują ??
Alu sama jestem zdziwiona że takie wielki kwiaty wyhodowałam ,coraz to lepszy ze mnie ogrodnikalicjad31 pisze:Grażynko biała dalia to prawdziwy gigant i to w donicy
Kasiula17 pisze:Ale ta lilia ping jest przepiękna aż razi pięknością.![]()
Śliczne masz kolory i każdy kwiat cudowny.Pięknie wyglądają dalie takie olbrzymy.![]()
![]()
Tęcza jaka śliczna, czy była burza z takiego widoku.;
Iwonko dzięki ,henryi ma mało kwiatków ale za to jakie piękneIvona44 pisze:Śliczne kwiaty pokazujesz Grażynka, powojnik boski i super wygląda na tym ciemnym pnączu
Małgosiu jeżówka w tym roku wsadzona ,czekam jeszcze na inne tegoroczne,PEPSI pisze:Ja to się zachwycam wszystkimi pięknościami, a jeżówka pomarańczowa niesamowita. A pomidorteż nie znałam tej odmiany. Smacznego. Moje zieloniutkie na krzaczkach.