Jeśli można to poproszę a ja dam coś Moni w zamian jak się w poniedziałek będziemy w locie widziały. Głowienki ślicznie kwitną ,krwawnik a nachyłek ula ,la też go lubię
Mamciu oczywiście 15 we wtorek jak będę wracać od lekarza z małą. Co prawda w piątek tez będę u kolejnego w Toruniu ale mam nadzieje ,że to ju coraz mniej tych wyjazdów będzie. masz rację cyferka nie ta
Jarzmianki, bodziszki, przetaczniki dzwonki - śliczności
A Beautiful Trust
Może masz jakąś sadzoneczkę tego dzwonka nazbyt, jest tak śliczny, że chętnie bym go przygarnęła
Beciu w takim razie się spotkamy i poznam Cię osobiście będę w tym czasie u Moni ...
Olek40 dziękuję i witam nowego gościa i zapraszam do odwiedzin. Powojników trochę już uzbierałam ale rododendronów i azalii niestety nie mam ...brak miejsca...
Ewuś dziękuję za uznanie dla moich kwiatków a sadzonkę Beautiful Trust oczywiście że będziesz mogła przygarnąć
Witam serdecznie Tereniu i Ciebie i Twoje przepiękne rośliny.
Pokazujesz wszystkie tak pięknie, że dla mnie są doskonałością.
I to nie tylko szlachetne róże, czy piękne powojniki, ale każda inna roślina też.
Dziękuję za tak fantastyczne fotgrafie
Mogłabym tak siedzieć godzinami i podziwiać, podziwiac, podziwiać
Pięknego nowego tygodnia życzę.
Mamciu Tereniu jesteś przesympatyczną osobą miło było poznać i chwilkę porozmawiać o zielonym.oczywiście i objeść Moni agrest Piękne zdjęcia ogrodu ,roślinki widać ,że zadbane rosną zdrowe zdobią i cieszą .Schłodziło się idę podlewać .
Tereniu..mimo upałów twoje roślinki dają radę. . Przepięknie, zwłaszcza piękne róże. . Donoszę że jeżówka od ciebie zakwitła i jest śliczna. . Przyjechałam do domku ale za duży upał aby roślinki bez podlewania zostawić. Tak więc za dzień, dwa jadę z powrotem a ciebie pozdrawiam serdecznie.