Nie będę Ciebie na starcie atakował, aby przestudiować chociażby te część wątku, bo na pewno znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania i zapewne jeszcze kilka ciekawostek
 Nie będę Ciebie na starcie atakował, aby przestudiować chociażby te część wątku, bo na pewno znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania i zapewne jeszcze kilka ciekawostek  a postaram się Tobie odpowiedzieć pokrótce jak Ja to robię(ale mam nadzieję że wątek również przeglądniesz
 a postaram się Tobie odpowiedzieć pokrótce jak Ja to robię(ale mam nadzieję że wątek również przeglądniesz  )
 ) Więc tak: Ja zostawiam tylko jedną dynie na krzaku, którą wybieram z 2-3dyń zapylonych na pędzie głównym za 3m. Pędy u mnie rosną swobodnie, ucinam jedynie te które mi przeszkadzają lub duszą, są zaduszane przez inne. Na bocznych nie zostawiam żadnych dyń. Jeśli coś niezrozumiałe lub jakieś jeszcze pytania to pisz. A może jeszcze ktoś napisze swój sposób "na giganta"

No i opowiedz trochę o sobie. Skąd zaintesowanie gigantami, bo rozumiem że to Twój pierwszy sezon. Skąd nasionka, ile masz krzaków

A Ja Marto, kibicuje każdemu który wpisuje się w ten wątek no i znajomym z którymi konkuruje(No tym to kibicuje trochę mniej
 ) Ps dzięki
 ) Ps dzięki  
 No i nie przesądzajcie, ten sezon się kiepsko zaczął ale teraz powinno być z górki. Też mam malutkie dynie, więc nie ma co się martwić

Także żadnych zdjęć na działce nie robiłem, tylko szybko uciekłem by się nie denerwować
 Także żadnych zdjęć na działce nie robiłem, tylko szybko uciekłem by się nie denerwować 

Także wymiary podam pod wieczór jak wrócę z pracy i znajdę kartkę
 Także wymiary podam pod wieczór jak wrócę z pracy i znajdę kartkę 

.
 . .
 . .
 .