obita masz racje, wszystko kwitnie na potęgę, piękny to czas
Ewka bardzo lubię trawy po kwiatach to moja druga, wielka miłość

Jest jeszcze tyle odmian traw ale niestety ogród ni jak nie chce się rozciągnąć

Na ostatnich zdjęciach jest eukomis i ubiorek jednoroczny.
Gosiu ja dostałam jeszcze fioletową od Gosi-slotys ale jeszcze skromna i podżera ją jakiś robal. Koniecznie muszę zastosować jakiś oprysk i na jesieni przesadzić w inne miejsce, bardziej słoneczne. Masz rację z tym zakochaniem się ja też te kwiaty uwielbiam
Iwonka ja lubię wszystkie tytonie ale właśnie ten pistacjowy podoba mi się najbardziej i mam nadzieję, że co roku będą gościć w moim ogrodzie. Żurawki...mówisz giganty, rosną tak pięknie bo są na sterydach zwanych kompostem
Aneczko te jak to piszesz kłosowate to lilie

mają tylko po jednym pączku na łodydze. Mam je od dwóch lat i chyba cebule są jeszcze małe dlatego na razie mają po jednym kwiatku. Widoczków nie zabraknie

więc zapraszam serdecznie
Aluniu dziękuję

jeśli tylko będzie co, to pokazywać będę, choć niestety czasami chęci brak

ale jak przeczytam takie miłe słowa jak Twoje biegnę z aparatem pstrykać więc myślę, że obrazków nie zabraknie. Zapraszam Cię kochana zawsze
Renatko witam Cię u mnie

cieszę się z twojej wizyty i pochwał skierowanych do mojego ogrodu. Oczywiście zapraszam do kolejnych wizyt będzie mi ogromnie miło
Wandziu dziękuję Ci bardzo jesteś kochana, cieszę się z Twoich słów

Limnantes to jednoroczna roślinka i jak dobrze zauważyłaś ma bardzo ciekawy kolorek i kwitnie bardzo obficie. Myślę, że także w przyszłym roku zaproszę go do ogrodu
Margosiu niebawem specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcia w szerszej perspektywie, także zaglądaj

Zapraszam
Alicjo kupuj bo sama widzisz, że warto ją mieć w ogrodzie.
Violu a wiesz, że i ja jestem bardzo spokojną osobą więc może zdjęcia które robię oddają moją osobowość....hm...nie wiem

Tobie również życzę udanego tygodnia i buziaczki ślę
Tesiu wiesz jak moja ogrodnicza dusza się raduje gdy czytam tak piękne słowa zachwytu. Zapraszam Cię w każdej wolnej chwili a ja będę się starała aby Twój zachwyt nigdy nie zniknął
budleja
szarłat wiechowaty
złocień wielołodygowy