Dominiko ? śnieżek A dziękuje
Kasiu - sara44 Poziomki i truskawki smaczne były. A liliowiec śliczny jest, bo sama najładniejszego wypierałam. Szkoda, że nasz opuszczasz będziemy tęsknić. Życzę Tobie dużo zdrowia. Miło Mi było Cię poznać
Celinko ? trzynastka Tak

Liliowce bardzo Mi się spodobały i powiększam powoli swoją kolekcję Liliowców. Ja z tymi dwoma nowymi liliowcami mam 4 liliowce, bo dwa już od dawna rosną w ogrodzie. Rdzawy i żółty który jeszcze nie zakwitł.
Aniu ? anym U mnie też już po truskawkach niestety
Alu - alicjad31 Nio piękności i pyszności
Małgosiu ? PEPSI Liliowce to bardzo piękne rośliny. Ja również nie wszystkich moich liliowców znam nazwy
Natalio - Fraszka_1 Nawet nie wiesz jak się cieszę ze już jesteś z Nami
Kasiu - 123katex A proszę przysiądź i częstuj się do woli
Moniko ? chalaputkowo Moje jeżówki z zeszłego roku nie wysiały się wcale albo wypieliłam je

Odbiły od korzenia.
Kasiu - Kasiula17 Bardzo smacznie tu. Tak Liliowce warte posiadania więc dokupiłam kolejnego
Asiu ? iwwa Fakt pachnąco i smacznie u mnie w ogródku. Ja również jestem ciekawa kolejnego nowego liliowca.
Reniu ? Reniak Poziomki i truskawki fakt śliczne aż ślinka cienkie
Bartku -bartosz les Poziomki bardzo słodkie były. Czy ja wiem czy one takie wielkie są
Dorotko ? Dorfi Bardzo smakowite były truskawki
Aniu - anabuko1 Poziomeczki bardzo smaczne były. Liliowiec Rdzawy to bardzo wdzięczna roślinka
Aleksiku ? Dobrze widzisz zakupiłam kolejnego liliowca z pakami kwiatowymi
Elwirko- Elwi Racja nie ma to jak owoce z własnego ogrodu smaczne zdrowe i bez żadnej chemii. Liliowiec Rdzawy ma 15 lat
Izuś ? smolka Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych nowych progach ogrodowych. Bardzo się Cieszę ze jesteś.

Tak wróciłam do Was. U Mnie niestety bez również słabo kwitł tylko dwoma kwiatuszkami i tytoń tez się nie utrzyma pomału umiera.A iryski były bardzo oryginalne.
Mateuszu - mati1999 Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Tak rozkręcam się ciągle coś dokupuje z roślinek. Jestem bardzo ciekawa, co to będzie za kilka lat jak będzie wyglądał mój ogród. Ja również mam gliniaste podłoże i jakoś poziomki sobie dają radę.
Małgosiu ? PEPSI Podziewam się na działce i tylko na trochę jestem w domku. Raczej jakie kolory mają dwa nowe liliowce bo dwa zakupiłam.
Patrycjo - patusia336 U mnie truskawki również się skończyły. Troszeczkę jeszcze poziomeczek było.
Madziu ? madusia Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych nowych progach ogrodowych. Cieszę się ze jesteś.
Moniś ? chalaputkowo Zniknęłam na działce i tylko na trochę jestem w domku
Goździki Brodate
Tawułka
Znów byłam w ogrodniczym i nie wyszłam z niego z pustymi łapkami
Z tym wyszłam
Słoneczniczek Szorstki
Rudbekia