Grażynko, bo wiele rzeczy robimy odruchowo, nie ważne , że są dla nas zbyt ciężkie
Lilie i liliowce niesamowicie zdobią ogród. Jest teraz ogromnym kwitnącym bukietem, a ja wprost rozpływam się z zachwytu gdy oglądam te kwiaty.... nie mogę się nacieszyć że już kwitną i to tak obficie
Asiu bardzo się cieszę, że jesteś
Dziękuję za miłe słowa o ogrodzie

Liliami cieszę się niesamowicie, z roku na rok są większe, a w tej chwili tak niesamowicie pachnie jak w perfumerii. Wyobraź sobie, ze nawet w domu, przez otwarte okna wnika zapach do każdego pomieszczenia, szczególnie wieczorem
Z palcem faktycznie niezbyt miła sprawa, dziś wybieram się do chirurga na zmianę opatrunku i już się boję
Pozdrawiam bardzo... nie znikaj, smutno bez Ciebie
Cyganeczko Asiu przemiła jesteś, bardzo dziękuje Ci za cieplutkie słowa
Olgo ależ się cieszę, że zajrzałaś

Niedługo i u Ciebie pięknie zakwitną lilie. Złotogłów mnie zachwyca, niestety nie mam ani jednej odmiany..... i już nie posadzę, bo kompletnie nie mam gdzie. Teraz jestem na etapie wykopywania i oddawania roślinek, bo rozrosły sie bardo...
Misiu witaj
Nie mam palca w gipsie, nie można było założyć, ponieważ mam wyrwany paznokieć, jest otwarta rana i trzeba zmieniać opatrunki. Mam usztywnione na taką metalową łuskę z gąbką.
Właśnie dziś wybieram się na pierwszą zmianę opatrunku i.... boję się
Cieszę się, że lilie podobają Ci się, bardzo zapraszam na ich obejrzenie w realu.... namawiaj Danusię z Andrzejkiem, lub Ulę
Dziś dla odmiany liliowce