Sławku pluskwica jest wyższa ode mnie a ja do niskich wzrostem nie należę. Przy najbliższej okazji ob foce ją w całej okazałości. Również pozdrawiam życząc tak udanej karkówki jak moja
Gosiu pluskwica to bylina, taka roślinka do jasnego cienia
Marysiu żmijowiec siałam bezpośrednio do gruntu w takim miejscu, że chyba mało co by wyrosło. Trochę to chwastowate ale ładne. Jeśli będę potrafiła to zbiorę nasiona.
Margosiu pluskwica lubi półcień i koniecznie mokre nogi, jeśli masz takie miejsce koniecznie przesadz
Ewka jest majestatycznie piękna, króluje nad wszystkimi bylinami. Kup bo warto
Maryniu cieszę się, że podobają Ci się moje fotki, to dla mnie duży komplement. Na razie się uczę ale myślę, że z każdym sezonem będzie tylko lepiej
Tesiu tą różę dostałam od męża w prezencie, jest w doniczce wkopanej w ziemię. Nie jest zbyt piękna ale i tak się boję zimować ja na dworze.
Alu nasionka będę zbierała i z ratibidi i kupidynka a jeśli uda mi się tego drugiego rozdzielić to i sadzonkę dostaniesz
Paulii to dziwne, że lwie paszcze Ci nie wykiełkowały

one nawet same potrafią się wysiewać. Spróbuj jeszcze w przyszłym roku bo widzisz, że warto.
Zuzka nie spiesz się z przesyłką, teraz w takie upały to może się nie udać. Może późnym latem lub na jesieni ok? Może byś chciała coś ode mnie to pisz

Zdróweczka życzę
Ufff! udało się

Internet w dalszym ciągu gdzieś mi ucieka, u synów chodzi jak ta lala a mój grat chyba już nie daję rady
Teraz spróbuje wstawić zdjęcia
Pozdrawiam i jak mi się uda odwiedzę wasze ogrody
Ps. Czy u Was też tak gorąco?