Mój ogród wśród łąk cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Mój ogród wśród łąk cz.2

Post »

Oj psiary Kochane ;:4
Nigdy nie miałam takiego szczęścia, jedyna radość jaką miałam to z własnych maleństw :D
Małgosiu skarpa zarośnie i jeszcze będzie ozdobą, świetnie że posadziłaś dynie. Ja mam taką grządkę wzniesioną pt. grobek, też nie chciało tam nic róść i posadziłam dynię i cukinię> Grobek zarósł w mig, a dynie jedliśmy całą zimę. W tym roku posadziłam na nim karczochy ;:215

Małgoś jakby Ciebie tak ogolili to też nie byłabyś kontenta!
A ja bym chciała, żeby były niebieskie :wink:
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgoś ... ale Nudusia słodziak , grubasek taki :)
reszta też taka śliczna , ale bym chciała je pogłaskać .. powąchać itp.. itd..

takiego dostałam Kokosika pod choinkę .. nie wiem czy już Tobie pokazywałam ? ..

Obrazek

;:167
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Marysiu - Karczochy ;:oj Szacunek dla Ciebie ogromny. To już wysoka półka jak dla mnie. ;:333

Violka - No i co narobiłaś? Akcje Kokosa poszły w górę, jest po prostu boski. A tak na marginesie, co to za rasa?

Betinko - I o to mi właśnie chodzi, żeby tam nie plewić. Ileż można. Maki ;:333 Kosmos tam posiany, nagietki też, ale za mało.Jeszcze nie widać. Ja też lubię te kwiatki,a nagietki zwłaszcza. :wit
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kokos i Bella -to Owczarki południowo rosyjskie - JUŻAKI ... to typowe do pilnowania dużych terenów , nie wyjdzie za swoją bramę . Muszę zapinać jak kurier nadjeżdża ... ;:202
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mikusia świetnie wygląda- w tej wersji bardzo mi się podoba,
Kopiec kreta- pięknie rozkwita , a rozkwitnie jeszcze i starczy na razie.
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Kopiec poprzeplatany sadzonkami dyni i posianymi roślinkami wygląda super ;:333 , kwitnąca łąka kwiatowa z dyniami ;:170
Czy Twoje pieski nocują w domu?
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Wał już nie straszy :wink: a będzie coraz lepiej. Za rok zapomnisz, że on tam jest.
Jak Pepsi znosi macierzyństwo? Bardzo ją psiaczki wymęczają? Są przesłodkie i nie zazdroszczę Ci momentów, kiedy trzeba będzie się z nimi rozstać :(
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Mam sposób na deszcz :D . Należy popołudniu przez 2 godziny podlewać ogród, będąc łatwym łupem dla komarów, następnie trzeba koniecznie powiesić pranie, i ....w nocy będzie ulewa ;:oj Padało pięknie, podlane mam na kilka dni ;:138

Violka - Owczarek południowo - rosyjski jest moją ulubioną rasą od teraz. Czy ich cecha to weganizm? Kokosa i Bellę proszę podrapać za uchem. :wit

Dorotko - Nasza Mika jest na prochach :wink: Dostaje leki na uspokojenie, bo niedaleko facet ma sad czereśniowy i ma zamontowane armatki na szpaki. Wystrzały są denerwujące, ale my sobie dajemy radę. Mika od szczeniaka panicznie boi się wszystkich huków. W sylwestrowe popołudnia i noce leży nieruchomo w Zuzi pokoju pod łóżkiem. Jak jest burza....śpi w domu tez pod łóżkiem. Szanujemy jej lęki, więc dostaje syropek na uspokojenie. :wit

Edi - Psy mają swoje własne M1, z podwójnym ociepleniem. W mroźne dni i noce były wpuszczane do domu, ale nie zawsze chciały tam pozostać. Są nauczone od początku mieszkania w budzie.

Iwonko - Pepsi jest super matką, z odrobiną luzu jak na nią przystało. Kochane psisko.

I żeby nie było tylko o pieseczkach, proponuję fotki kwiatków które zaczynają się rozkwitać i radować moje serducho

Groszek pachnący. Boże najsłodszy, jak on pachnie...Już wiem co posieję w najbliżej tarasu...groszek w kolorze różu.

Obrazek

i resztę wstawię wieczorem, coś mi się knoci ze wstawianiem :evil:
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

mam dużo melisy na działce :D , Wader ma to samo - huki, burza, sylwester, delikatny dźwięk dzwoneczków, co jeszcze - a :idea: a tak żaaaaaaaby. W sylwestra dajemy mu środki nasenne - ale skubany i tak się budzi tylko nie może chodzić , przewraca się od tych prochów.
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Groszek pachnący, a jeszcze w kolorze różu-sama słodycz :D Siałam go dwa lata temu. Teraz mam problem z miejscem na pnącza. Ale zawsze zostaje donica :wink:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Małgosiu, groszek pachnący to roślina, którą darzę sentymentem, miałam bukiet do śluby z groszku pachnącego. ;:173
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

A moje groszki powsadzane w busz kwiatów jeszcze nie mają, a może ślimaki się nimi zajęły :cry:
Rok temu rosły bujnie i tak pachniały :D
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Śliczny kolorek Twojego groszku ... ;:196

Życzę miłego dnia Małgoś ... dla Ciebie i całej załogi Twojej ;:167
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

E! Bo mi tu szczeniakami mydlisz oczy, a potem człowiek skołowany! :;230 Dobra! Może być! Tylko, czy ja go jeszcze zmieszczę? ;:306 A ja Tobie jeszcze nie wysyłałam? Bo już nie wiem ;:224 Wszystkie do Twojej dyspozycji! ;:196
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
Joanna Sz
200p
200p
Od: 2 cze 2014, o 08:39

Post »

Małgosiu dziękuję za tak miłe słowa. Przeszłam się po Twoim obejściu i stwierdzam, że jesteś artystką w ogrodzie. Chciałabym kiedyś mieć tak zadbany i różnorodny ogród - te cudne róże ! - ale to marzenie nierealne bo chyba nie bardzo czuję pracę z ziemią, zniechęca mnie nieprzewidywalność natury i długie oczekiwanie na spektakularny efekt kwitnienia. Na razie staram się jak mogę. :D Nie mogę pominąć szczeniaczków, są rozczulające. Małgosiu, jaka przyszłość czeka pieski?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”