Witam wszystkich miłych gości w ten deszczowy dzionek Zamiast siedzieć w ogrodzie to siedzimy w domu

Kiepsko kończy się czerwiec
JAGÓDKO 
u mnie też ślimaki urzędują ,ale w tym sezonie nie ma ich zbyt dużo jak w inne lata .Nawet hosty nie są zbytnio podziurawione .Bordure Champagne to rabatówka lecz nie pachnie ,albo ja nie wyczuwam zapachu. Ma cudne kwiaty i długo je trzyma i nie straszny jej deszcz.Kwitnie do zimy i jest zdrowiutka ma około 1m a może mniej ,bo nie mierzyłam jej nigdy .Ma cudne błyszczące liście .Mam ja już 3 sezon ,ale na HMF-ie jej nie ma więc może tak się nie nazywa .Kupowałam ja u Starkla razem z Klosterrose i Maria Emilią
TERENIU 
czosnek już dojrzały i za chwilkę by pękał. Sadziłam go 20 września
MARYSIU 
a swojego czosnku jeszcze nie wyciągałaś ,albo wcale nie sadziłaś .Wiesz ,ze nawet nie liczyłam główek ile ich jest
GABI 
jesteś wiecznie zapracowana zresztą jak my wszyscy .Za chwilkę zacznie sie przesadzanie nawet sie nie obejrzymy jak to szybko minie
Mokrych fotek nie ma ,bo oprócz lilii,werbeny i szałwii nie czego na razie pokazywać ,wiec trochę staroci ,aha liliowce jeszcze kwitną ale fotek na razie nie robiłam bo dopiero sie budzą