Długo ją masz ?
Juz nie mam Williama W.........wyautowałam gada.

Grażynko ja nie mogę go teraz wyautować bo wkoło niego kwitną róże i lilie, muszę czekać do jesieni. Znowu załapał mączniaka na nowych przyrostach i ciągle mnie kusi go ściąć całkiem niskokogra pisze:Napisz coś więcej o Coco, bo nic o takim maluchu nie wiem.
Długo ją masz ?
Juz nie mam Williama W.........wyautowałam gada.
Jadziu może i by pasował Morden Sunrise , krótkie trzymanie kwiatów to cecha Golden Wings więc wcale by mnie to nie martwiło. Gorzej że ten zakątek po wybudowaniu nowego domu będzie w całkowitym cieniu aż do wieczora, a w czasie budowy może znajdować się na drodze budowlańców. Chyba czeka mnie całkowita wymiana roślinności tam rosnącejJAKUCH pisze:Majka w zakątku Goldiego fajnie wyglądałaby Morden Sunrise w sam raz, tylko ona krótko trzyma kwiat .Może to się zmieni ,bo jest u mnie od wiosny i to było pierwsze jej kwitnienie .Teraz znów wytwarza kwiaty wiec jestem ciekawa jakie będą .
Aniu proszę bardzoAniaDS pisze:Zgapię pomysł i zastosuję u siebie takie bamusowo-drucikowe podpory dla róż, na pierwszy rzut przyda się to Luise Odier
Ewuś przedstawiam mój zestaw Mordenów, całkiem fajne różyczkiewamaj66 pisze:Powiedz mi jeszcze, gdzie te tanie Mordeny są dostępne, bo na razie nie znalazłamPrawdę mówiąc nie miałam czasu szukać, dopiero od jutra będę miała czas na życie
![]()
Na razie cieszę się tegorocznymi i jesiennymi różami, ale już myślę o nowych
Julek od Mariusza mam kilka przetaczników ale już mi się pomieszały które od kogoJule pisze:Majutek ale masz sliczne Przetacznikito nowe rozowe malenstwo calkiem udane. Ja wczoraj bylam u Mariusza w Szczytnicy z dziewuszkami z Forum, bosh ile on mial tam Przetacznikow ... i ogolnie wszystkiego, normalnie "czapka" mala.
A co do okreslen, to odrazu mi sie skojarzylo, bo ogladalam u niego jezowki i taka maslana mi sie spodobala - Mozzarella sie nazywala
Aniu oj chyba nie wszystkie kolory ale staram się jak mogę zdobyć ich sporo bo to fajne roślinkianabuko1 pisze:Majeczko![]()
ale masz piękne róże![]()
I przetaczników ,sporo,chyba wszystkie kolorki
Elwi kup Souvenir du Dr. Jamain bo wartoElwi pisze:Majuś, wspaniały spektakl różanySouvenir de Dr. Jamain
Muszę go w końcu kupić
Eva-Marie przepiękna, Mordeny również. Przetaczniki cudownie komponują się z różami - które odmiany uważasz za najlepsze?
P.S. Lepiej Ci już trochę na duszy?