CELINKO mnie zatyka ,gdy podziwiam Twoje doniczkowce jak cudnie rosną .Ja nie mam reki do doniczkowych ,chociaż moje drzewko Beniaminkowe jakoś sobie u mnie radzi. Wychowałam sobie go sama może dlatego dobrze sobie radzi.
STASIU 
Twoje hosty w tym roku nawet zbyt dużo ślimaczych dziur nie mają i cudnie kwitną .

To samo Reo u mnie sie zadomowiło .Nazwy wystarczy jak sobie podpiszesz pod daną różą na fotce i już będziesz wiedzieć tak jak ja robię .Z biegiem czasu zapamiętasz .Mam też na kompie foldery z różami, gdzie są wszystkie nazwy wpisane i rok zakupu. Stasiu tych pastelowych mogę Ci wysłać, ale to azjatki .Mnożą sie na potęgę także tych z ciapkami
IRENKO oj to masz zajęcie ,którego Ci nie zazdroszczę

Masz dobre serce

podziwiam Cię .Dla Ciebie cudne moje królowe
JADZIU 
każdy z nas ma co innego ,dlatego ja podziwiam u Ciebie dalie u wypielęgnowany warzywniczek .To też sie pochwale moimi zbiorami
TERENIU pozdrawiam również

.W tym sezonie królują w skrzynkach dzwonkowate facelie ,które widziałam u Ciebie.Tak mi się spodobały ,ze musiałam kupić sobie nasionka .Do tego dołożyłam pelargonie
HELU dzisiaj burza za burzą przechodzi ,ale od rana się zbierało ,bo była ogromna duchota .Lilie zbieram całe lata i dosadzam .Mnóstwo orientalnych mi wyginęło, a w tym roku nie zakwitły Lollypop, a miałam ich w ubiegłym sezonie mnóstwo

,