I znów miałam rację - gdyby nie Wy, wątków by nie było

Czas na jakieś fotki.
Ale zrobię je w weekend

Dziękuję, Olu - i będzie, miałam robić zdjęcia, ale tak leje, że latałam znowu z doniczkami, by te co stoją bez okrycia, jednak za bardzo nie zmokły. I znowu się nic nie otworzyło. Ja nie wiem, może to już po lecie...?AleksandraBdg pisze:Ależ ja mam tyły!
Gratuluję kolejnej części! Mam nadzieję,że nie skończy się tylko na kaktusach bo Twoje madagaskarskie cudeńka zasługują na pokazanie. Wyczekuję tej części Twojej kolekcji z niecierpliwością!
Sebastian - bardzo również dziękuję za obecność - mój ułamek tej niesamowitej flory bardzo się stara, zdziwiony nieco warunkami pogodowymi, ale jakoś się trzyma. Może jutro przestanie padać, to kilka fotek zrobię.Farel pisze:Zawsze lubiłem Madagaskar za tak odmienną florę i faunę, dlatego wpisuję się i będę śledził kolejną część.
Zuza - za tak miłe słowa (i oczywiście obecność) wielkie dziękiemerald pisze:Melduję się obowiązkowo, w końcu to jeden z najciekawszych wątków![]()
Lucynko - dziękuję bardzo za obecność, przemiłe słowa - co prawda "cuda" zajmują mi jednak trochę więcej czasu, za to pokazują się u innych, ale nieskromnie tylko dodam, że z kilku perełek to fakt, jestem niesamowicie dumnalucy23-61 pisze:I znów widzę ciekawostki i to wszystkie cudowne.
Nieee!może to już po lecie...?