Mój ogród wśród łąk cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
smolka
1000p
1000p
Od: 19 paź 2012, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk cz.2

Post »

Ale słodkie kluseczki. Sporo ich :tan Najważniejsze, że Pepsi dobrze się czuje i maluchy też ;:136
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to masz znowe wyjce!!! ;:306 ;:306 ;:306
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23

Post »

O rany ;:oj jakie słodziaki! Dzielna Pepsi (proszę pogratulować ;:63 ) - na pewno będzie dobrą mamą. Ależ Ci zazdroszczę obcowania z tymi maluchami ;:108
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Małgosiu,ale powiększyła Ci się rodzina ,to ilu was teraz będzie ,Pepsi bardzo dzielna była ,taka samiutka ,ale widać już spokojna i zadowolona pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
sniezek
100p
100p
Od: 19 lis 2011, o 20:22

Post »

O jeny, ale psiaki słodziaki ;:oj cudne są, a Pepsi jaką troskliwą minke ma ;:167

Najważniejsze, że maluchy całe i Pepsi też . ;:433 ;:138
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Laska ale Ci się rodzina powiększyła ;:215 One będą takie jak mama?
Małgoś a jak tam zmiany na polu wzgórzowo-rowianym? :wink:
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

Dzielna Pepsi Gratulacje i drapanko za uszkiem dla dzielnej mamy , psiunki śliczne. ;:433 ;:433
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gratulacje dla dzielnej psiej mamy ;:138
Słodkie maluszki, kocham psiaki ;:167
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Kelpie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2013, o 14:17

Post »

To Ci nowina ;:138 gratuluje ;:196 świetnie wyglądają ;:108
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina

mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

do Zuzy gratulacje od Julki, Gosiu nieskąp nam tych zdjęć, aparat już się podładował :wink:
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Głaskanko dla świeżo upieczonej mamusi, psiaczki urocze ;:167
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Witajcie kochani. Dziękuję za odwiedziny, za gratulacje ;:196
Weekend spędziłam z rodzinką w cudownym Otwocku. Miasto w lesie i nad rzeką. Fajnie. Oczywiście zwiedziłam też okoliczne sklepy ogrodnicze,i coś tam z nich w koszyczku powynosiłam. Dla mojej niebiesko kwitnącej szałwi kupiłam różową koleżankę, a żeby nie było za mało różu dokupiłam różowy przetacznik.I moje chciejstwo sambucus Nigra Black Lace "Eva" ( ma znacznik to się chwalę ) dostałam. Odwiedziłam też warszawskie zoo, w którym nie byłam....bardzo długo. Ostatnio jak miałam 6 lat :D .A teraz przyszedł czas pokazać córce.Tylko teraz oprócz fauny, moją uwagę przykuwała i flora.
Korzystając z okazji, że kręciłam się po okolicach W - wy wpadłam odwiedzić naszą forumową koleżankę DTJ -Dorotkę. Pozdrawiam serdecznie Ciebie Dorota, Rodzinkę również. Było miło i za krótko. A Wam kochani powiem, że Dorota ma ranczo w bajkowym miejscu. Może i diabeł mówi tam dobranoc, ale to jest miłe dobranoc. A małe boćki są śliczne :D

I wszystkim dziękuję za gratulacje i ciepłe słowa dla Pepsi i jej potomstwa. Zdjęć dzisiaj nie robiłam, jutro postaram się zrobić sesję zdjęciową. Przyrzekam :D

Aniu - Anym- Dziękuję ;:196

Miłka - Bardzo chętnie podzielę się listkami fiołka, a właściwie fiołków bo w pracy też mam jednego :D Odkryłam piękno tych niepozornych kwiatków. Są niesamowicie. Zrobię fotkę, jak tylko będę miała baterie....A chrzan sam taki wyrósł, z kawałeczka małego korzonka. Kapucha też nie jest trudna. W tym roku pierwszy raz mam z własnej rozsady, ale co roku sadziłam zakupione flance i nie narzekałam. Sama rośnie. :D

Ivonka - Na serio nie używam chemii. Mam co roku gnojówkę z pokrzyw, którą podlewam, opryskuję, zraszam. Do tego wkładam też czosnek i takie naturalne lekarstwo widocznie działa. Może, gdybym używała chemii miałabym ładniejsze owoce na drzewach, ale wolę je jak są brzydkie, ale zdrowe.

Karolka - Dziękuję , ale po wizycie w Twoim wątku jestem pod wrażeniem Twojego rozmnażania.

Izuś - Dziękuję kochana. Na razie wszystkie krzewinki i patyczki mają się dobrze. I chucham na to moje przedszkole, może będzie dobrze. ;:196

Basiu - Monika może być Rumbą, ja nie będę się kłóciła. Tak nazwała ją moja koleżanka i tak zostało. Basiu, przecież wiesz że w tej kwestii to mi dziecko w brzuch można wcisnąć, i ja wierzę :D
Słoneczniki muszą być, koniecznie co roku. Tego pilnuje mój M bo on strasznie kocha jeść te ziarenka. Ja nie mam cierpliwości do dłubania. Ale tort ze słonecznikiem koniecznie polecam. Bajka. Z nasionkami oczywiście słonecznikowymi.

Marysiu - Dziękuję ;:196

Tereniu - Nie wiem, ale już od początku uprawiania warzyw ( zaczęłam na dobre 5 lat temu) nie przyjmowałam do wiadomości, że mam czymś chemicznym pryskać. Czytałam dużo o ekologicznych sposobach zarówno prewencji jak i leczenia warzyw. Ja stosuję płodozmian, nie sadzę niektórych warzyw w sąsiedztwie, solidnie przekopuję ziemię na zimę, sieję poplony, sieję rośliny na masę próchniczą. Używam gnojowicę z pokrzyw, czosnek w opryskach. Pomidory mam różne, czasami chorują, ale ...cóż. Naturalna selekcja. Co dojrzeje zostaje zjedzone, co choruje - spalone. A i sieję w warzywniku aksamitki i nasturcje. One mają dobry wpływ na warzywa.I nawożę kompostem.Tylko i wyłącznie.

Aguś - Za tą babcię zrobiłam na Ciebie focha :wink: A może chcesz małego szczeniaczka? :wit

Jadziu - Oj żebyś wiedziała, jak one pachną te szczeniaczki. Niepowtarzalny zapach...takiego niesamowicie słodkiego szczęścia.

Dorotko - Ja posiałam kapuchę na parapecie na wiosnę, przepikowałam i w kwietniu posadziłam gotowe flance do ziemii. Oj, droczyłam się z tą wielkością warzywnika. Chociaż czasami mam ochotę go zmniejszyć, ale gdzie ja się z tym wszystkim podzieję. W warzywniku rosną też porzeczki i maliny, na obrzeżach co prawda, ale trochę miejsca zajmują. :wit

Martuś - Teraz mam 9 psów i 3 koty. Nieźle, co? :D

Dominika - Dziękuję :wit

Ilonko - Piesków jest siedem, i każdy inny. Tylko jeden ma wybarwienie ( dobrze piszę ?) jak husky. Dwa przypominają rude wilczury, jeden owczarka niemieckiego, a trzy są czarne z różnymi dodatkami, w różnych miejscach białego. A chcesz pieseczka?
Zbieram zapisy :wit

Monika - Dziękuję. :wit

Pole lawendy przed hotelem w Otwocku

Obrazek

i ciekawa ścieżka

Obrazek

i to fajnie wygląda

Obrazek

a to moi ulubieńcy

Obrazek

i ten koteczek jest śliczny, pasowałby do mojego ogrodu

Obrazek

i moje ogrodowe misz - masz

świdośliwa owocuje

Obrazek

i jabłuszka też będą

Obrazek

i takie tamy

Obrazek

i ogrodowa, prywatna pantera

Obrazek

Miłego wieczoru, ja zmykam bo lecę kibicować.
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Gosiu :wit Twoje takie tamy najpiękniejsze, szczególnie prywatna pantera ;:167
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Gratulacje dla psinki, cudne male szczeniaczki, szczególnie ten maluch z ostatniej fotki, bardzo podobny łeb do bordera :)
Fajne fotki z ogrodu zoologicznego, zawsze fajnie spędzić czas w takim miejscu :D a spotkałaś tam możę ...Kowalskiego albo Szeregowego heheh wśród tych pingwinów?
Pole lawendy ...ech zamyśliłam się kojarzy mi się z Francją :D
pozdrawiam ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu,przyznam Ani rację prywatna pantera najładniejsza ,no mógł by być jeden pingwin jeszcze w ogrodzie,pozdrawiam ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”