Już wszystkie roślinki spakowane do skrzyneczek Miejsce dla piesów musi być Jutro jedziemy bezapelacyjnie Pati brałam co dawali Maryś ,jak wyjadę to humor wróci Znajomości z Sulejowa wspaniałe bardzo pozytywnie jestem zaskoczona Dzięki za piękne życzenia Ewa na następny zlot się szykuj ,tam są Twoje klimaty Będzie na pewno dobrze ,dzięki za kciuki
Kilka fotek z działki ..............
Romeczko zazdroszczę Wam tych spotkań. Wyjazd z moich stron to daleka podróż ale cieszę się razem z Wami,że każdy kolejny zjazd udany i coraz większe grono znajomych.
Roślin przywiozłaś masę ... sporo czasu musiałaś poświęcić aby to wszystko posadzić ale efekty będą widoczne juz w tym sezonie.
O zimowanie delospermy nie martw się, od kilku lat mam 2 odmiany u siebie i mają się dobrze.
Dla nich zimą ważne aby nie miały zamakającego stanowiska więc dostają dach nad głową i jest dobrze.
Pozdrawiam i miłego pobytu na działeczce.
Dziewczyny moje kofane wpadłam na chwilkę po wynik badania i jest ok. mogę wracać z powrotem na działkę ściskam Was mocno i dziękuję za kciuki Krysieńko miło mi że mnie odwiedziłaś
ROMCIU - ja dopiero dzisiaj poznaAlam wyniki Mirusia, oj wiem ile radosci moze sprawic taka wiadomość - można
sulejowskie roslinki już chyba posadzone i rosną.
Przynajmniej przy takich upałach nogi pomoczysz w oczku ,, Przy wodzie zawsze trochę chłodniej a i w twoim buszu masz dużo cienia nie tak jak u mnie słonko piecze jak oszalałe tylko pod lipką można posiedzieć ..
Witam serdecznie po długiej nieobecności Jestem w domku i bardzo się za Wami stęskniłam Mnóstwo toreb do rozpakowania i jestem potwornie zmęczona Jednak spakowanie się po półrocznym pobycie jest coraz trudniejsze
i ja też Cię witam a że nie lubisz się rozpakowywać to doskonale rozumię....choć już teraz lepiej mi to idzie i ladunki tydzień nie czekają na rozpakowanie.
Na pewno dużo masz nam do pokazania więc od jutra zaczynaj