byś Ty
Tosiu widziała jak mocno trzymałem się drabiny - ale zdjęcia ważniejsze od strachu
witaj
Elu! - prawda, że fajny leżak? a jaki wygodny! mam go z ... wystawki

gdy zobaczyłem (komplet - podwójny i dwa pojedyncze) to chciałem na plecach nieść, ale poszedłem po auto i został tylko ten podwójny (pewnie nie mieli jak go zabrać, albo też poszli po auto

)
ale zajrzałem z ciekawości do netu i znalazłem ofertę - tak właśnie wygląda
http://lezanka.pl/2013/08/04/lezak-fote ... ewniany-2/
masz rację - róża to Jubilee du Prince de Monaco, mam ją od Jadzi i nie żałuję, a wręcz dumny jestem, że taką piękność mam na ogrodzie
Betino! - z takiego bielunia dla całej ekipy by starczyło naparu, nie tylko dla kerowniczusia

ale szkoda kwiatków - Twój bieluń jest jednorocznym - nie będzie miał takich wielkich trąb, ale wiesz co? podoba mi się śląska jak i podobna jego nazwa kielecka ... z wikipedii "Bieluń dziędzierzawa ma bardzo wiele nazw potocznych i ludowych:
pinderynda (kieleckie), dędera (wielkopolska), denderewa (Mazowsze), ogórczak (środkowe Mazowsze), tondera,
pindyrynda (Śląsk), cygańskie ziele (białostockie), świńska wesz (sandomierskie), bieluń podwórzowy, dendera, dendrak, durna rzepa. Ze względu na jego narkotyczne i trujące własności dawniej nazywano go także czarcim zielem, diabelskim zielem, trąbą anioła."