ale jek zodaczyłam TO

to mnie zatkałoMartada pisze: Rainbow

to mnie zatkałoMartada pisze: Rainbow
BigDonn pisze:Takie widoki zawsze dla mnie są z tych najulubieńszych gratuluję pięknych roślin.
Lucynko skromniutko jeśli idzie o ilość a do tego jeszcze malutkie ale wyszłam z założenia, że klejnociki nie od razu muszą być kobyły...urosną...kiedyśonectica pisze:A my z prawdziwym podziwem możemy napisać - piękne!
Żanetka PW będziepiasek pustyni pisze:To niech przekwita szybciej, to szybciej pogadamy
nolina pisze:O matulu jak ślicznie zakwitły.
Nie dziwię się ,że Cię duma rozpiera
U mnie nadal taka BIDA ,że aż już chyba wpadam w jakąś depresję i do tego ta pogoda...ech
Ha właściwie to taki pół-łanik no chyba, że polecimy fonetyczniehen_s pisze:Ale ładne te Twoje kwitnące sulkorebucje! Istny łan kwiatów, różnokolorowych, pięknych. Czyli warto było czekać.
KwiAnna pisze: Sulki piękne
ale jek zodaczyłam TO
to mnie zatkało REWELACJA
czarny pisze:Piękne suleczki, piękne chamaki.
Asiu o to to... przeczytałam to siewkom i mają Ciebie słuchaćannaoj pisze: Skoro Ci tak pięknie kwitną - to koniecznie kolekcja musi się rozrosnąć.
Sebastian to takie moje bum... i po kwiatach...i nie żebym narzekała(bo grzechFarel pisze:Rainbow jest niesamowity, tyle kwiatów na raz
No i stało się... teraz ja czuję się zawstydzonaabaddon1986 pisze:U Ciebie Marta to raczej wszystko jest niesamowite Kaktusy te bardziej, te mniej i te w ogóle nie kwitnące, ich ilość składająca się na kolekcję, zapał do ich uprawy i ogrom miejsca w sercu dla nich zarezerwowany Osobiście Cię podziwiam i zawsze bardzo chętnie odwiedzam Twój wątek. Ostatnio rzadko coś komentuję i przeważnie moją aktywność widać wyłącznie w moim wątku ale... Ile można chwalić? Osiągnęłaś już taki poziom, że to co się dzieje u Twoich kaktusów w niczym nie dziwi, zachwyca, a mnie pozostaje podziwiać w milczeniu
Wstaw zdjęcie całej roślinki to spróbuję ją zidentyfikować.Martada pisze:I znów lobivia czyżby L. jajoiana?
Tomku nie ma opcji...powyciągana aż miło...a właściwie niemiło patrzeć...dobrowolnie nie będę obnażać swoich porażek... a tak na poważnie to nie mam fotki a leje u mnie jakby się wściekło jak trochę zelżeje to polezę... albo dopłynęblabla pisze:Wstaw zdjęcie całej roślinki to spróbuję ją zidentyfikować.
Oj bo jak natura już coś wymyśli to czasem tylko siąść i wzdychać... i przyznam że choćbym się nie wiem jak krygowała to też uwielbiam kwiatyhen_s pisze:Cudownie kolorowe te Twoje sukcesy.![]()
Gratuluję szczerze, miło patrzeć na tak pięknie kwiaty.
Grażynko ale który? steniak czy e-cereus?...podpisałam co wiedziałam na pewno.Gaga1960 pisze:Jak się zwie ten echino z różowymi pręcikami.
Witaj BizuBizu pisze: ...aż chciałoby się pogłaskać
Kolejna zakaktusiona osóbka na tym forum wprawiła mnie w zdumienie. Piękne zbliżenia, najpiękniejsze te kaktusy z dużą ilością białych 'dodatków'. Dobrze, że kaktusy rzadko się podlewa bo musiałabyś robić to cały dzień Śliczne!