Madziu,
Grażynko,
Janku dziękuję
Georginja strasznie się dłuży jak czekasz na ten pierwszy kwiat..Ale zauwazyłam, że jak już się pojawi i przestaniesz tak codziennie oglądać, to nagle pojawia się ich więcej i więcej
Maadro co do sprzedawców...też kiedyś zapytałam jedną Panią co stosuje, że jej kwitną..powiedziała, że specjalny nawóz na kwitnienie kupuje od producenta. Zaczęłam szukać tego specjalnego nawozu, czytać o NPK i wkońcu ten "specjalny" nawóz znalazłam w zwykłych sklepach ogrodniczych jako po prostu nawóz do pelargonii. Przeczytałam skład NPK, i to właśnie to ten skład jest specjalny
Napisałaś, że masz różne nawozy..Poczytaj teraz jaki mają skład NPK i porównaj np z tym jaki ja stosuję na obfitość kwiatostanów 16-11-24, albo na zawiązywanie pąków 10-30-20. I to, gdy zaszłam do centrum ogrodniczego i zapytałam Pana o nawóz na zawiązywanie pąków to miał taką minę

, to spróbowałam zapytać o nawóz o NPK 10-30-20, ale minę miał już w ogóle bezcenną..mogłam równie dobrze powiedzieć mu po prostu "czy dostanę srete tete taram taramtam", wyszłoby na to samo

Podziękowałam i samodzielnie przejrzałam cały regał z nawozami i znalazłam.
Skoro o kwiatostanach była mowa...
Deep Purple chyba puchnie z dnia na dzień..

I fotka rodzinna
Georginja chciałaś zobaczyć cały krzaczek miniaturki..Proszę bardzo
Dano nie było chyba
Blacky 
Troszkę jej się wyblakło
Skromniutka
Ziegfield Girl
I
Orange King. Też na razie skromnie, bo jest na diecie, jako nowo kupiona i niedawno posadzona..Ale mam nadzieję, że jak dostanie jej się troszkę kalorii, to nabierze ciałka i kolorów