Mój ogród -mój raj cz.2
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród -mój raj cz.2
Timek bardzo ładny też teraz kupiłam różę Sympatia ciekawe jak się u mnie spisze 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Piękne różyczki Ci kwitną. Właśnie się nimi zachwycam. A jak warunki sprzyjają żurawkom...hoho 

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam, od niedawna jestem na forum, niezdarnie na razie się poruszam. Twój ogród, rabaty są przepiękne, gratulujęmarzena06 pisze:takasobieMiłka to śniedek pomarańczowy Ornithogalum dubium -kupilam w markecie przecenioną bidulę za złocisza ,stoi cały czas w ogrodzie w doniczce i pięknie kwitnie ślicznota![]()
Renata1962 Reniu dziękuję w imieniu różyczek, tak rabatowe w tym roku dają popis ,teraz zaczynają okrywowe,których piękno odkryłam w ubiegłym roku![]()
wielkakulka Aniu host mam kilka wspaniałych odmian ,popełniłam jednak ogromny błąd bo z początku kupowałam oczami -i niestety nie mam wszystkich opisanych![]()
a to już fotki rabaty , wystawa zachodnio -pólnocna jak one wyglądają w perspektywie![]()
a to już mój ukochany Timek ,pani foci to on też zaczął pozować![]()
![]()
na pergoli w towarzystwie róży pnącej Sympatia

- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Marzenko widzę że w Twoim ogrodzie każdy by znalazł coś pięknego dla siebie
a koteczek wiedzial jakie towarzystwo kwiatowe wybrać do fotki

a koteczek wiedzial jakie towarzystwo kwiatowe wybrać do fotki

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Marzenko, wszystko Ci pięknie rośnie i kwitnie, kociak w towarzystwie Sympatii wygląda bosko, a jak tam Mika, dała już różom spokój, pytałam ostatnio, ale chyba nie zauważyłaś mojego wpisu. Kiedy i gdzie tym razem wybieracie się na wakacje, może kiedyś znów uda nam się gdzieś spotkać?
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Ilonko zauważyłam Twój post ,jednak teraz trochę mnie mniej na forum , więcej czasu wolę spędzać w ogrodzie .Mika jakoś dała różom spokój ,wydaje mi się ze przyczyną kopania dołków pod różami był fakt ,że podsypałam je mączką rogową i ta mądralińska zwęszyła sprawę
Teraz jest na etapie kopania dołków w trawniku , ku wielkiemu rozdrażnieniu mojego M .Na wakacje a jakże jedziemy , a co do spotkań to ja zawsze wszystkich znajomych spotykam właśnie na wczasach

Teraz jest na etapie kopania dołków w trawniku , ku wielkiemu rozdrażnieniu mojego M .Na wakacje a jakże jedziemy , a co do spotkań to ja zawsze wszystkich znajomych spotykam właśnie na wczasach

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko zdjęcie Timka i róż piękne 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
O tak,iwona0042 pisze:Marzenko zdjęcie Timka i róż piękne

Piękne róze,żurawki

Czy ja tam widziałam szyszka na koreace??
Możesz bliżej je pokazać.??piekne.

Miałam kiedyś koreanke ale mi padła.nie doczekałam się widoku szyszeczek

- marzena06
roza333 Justynko róża Sympatia jest prześliczną i wspaniała róża pnącą ,właśnie na niej pozuje Timek
róża nostalgia oraz n/n

Wolusia tak żurawkom zdecydowanie sprzyja stanowisko i te moje piaseczki w ogrodzie
róża n/n ,róża Abraham

karolacha witaj nowa buzia w moim ogrodzie się pojawila miło mi cię poznać , zapraszam serdecznie
róża uncle

Renata1962 Reniu mój ogród tworzony był tak jak go sobie wyobrażałam ,tak że powstał maleńki misz- masz -wszystkiego po troszku ,ale za to właśnie go lubię

ilona2715 Ilona nasze spotkanie nad mozem bardzo miło wspominam ,musimy to jeszcze kiedyś powtórzyć

iwona0042 dzięki ,Timek coraz bardziej zaczyna mi dokazywać w ogrodzie ,byle tylko reszta mojego zwierzyńca nie zachciała mu dorównać
wietlica japońska

anabuko1 Aniu ta koreanka tyle już ze mną przeszła ,że aż się dziwię ,że aż tak ekstremalne warunki wytrzymuje ,nie było sezonu by nie była przesadzana nigdzie mi nie pasowała do kompozycji ,wreszcie mam nadzieję ,że znalazłam do niej miejsce ,a mimo że tak ją traktuję po macoszemu ona kwitnie niezawodnie co roku ,dla Ciebie zbliżenie szyszek na Koreance ,mam jeszcze jedną żal mi jej wyrzucić i tak sobie osiadła pod płotem

róża nostalgia oraz n/n

Wolusia tak żurawkom zdecydowanie sprzyja stanowisko i te moje piaseczki w ogrodzie

róża n/n ,róża Abraham

karolacha witaj nowa buzia w moim ogrodzie się pojawila miło mi cię poznać , zapraszam serdecznie

róża uncle

Renata1962 Reniu mój ogród tworzony był tak jak go sobie wyobrażałam ,tak że powstał maleńki misz- masz -wszystkiego po troszku ,ale za to właśnie go lubię

ilona2715 Ilona nasze spotkanie nad mozem bardzo miło wspominam ,musimy to jeszcze kiedyś powtórzyć

iwona0042 dzięki ,Timek coraz bardziej zaczyna mi dokazywać w ogrodzie ,byle tylko reszta mojego zwierzyńca nie zachciała mu dorównać

wietlica japońska

anabuko1 Aniu ta koreanka tyle już ze mną przeszła ,że aż się dziwię ,że aż tak ekstremalne warunki wytrzymuje ,nie było sezonu by nie była przesadzana nigdzie mi nie pasowała do kompozycji ,wreszcie mam nadzieję ,że znalazłam do niej miejsce ,a mimo że tak ją traktuję po macoszemu ona kwitnie niezawodnie co roku ,dla Ciebie zbliżenie szyszek na Koreance ,mam jeszcze jedną żal mi jej wyrzucić i tak sobie osiadła pod płotem

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Witam Was, od niedawna jestem na forum i dopiero uczę się poruszać.Podziwiam Wasze róże , znacie ich nazwy, naprawdę jesteście specjalistki
gratuluję karola

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
O jakie cudne szyszunie, co to za drzewko?
Witaj Marzena:)
Sliczny Twoj ogrodek, ja wlasnie choruje na japonska paproc. U nas w Garten Centrach na razie ani widu, ani slychu. Choineczke mam tez taka sama:)) Czy szyszki macie co roku? No i roze jakie
kochana,a hosty!!!! Bardzo ciekawe kompozycje-milo mi poznac Twoj zakatek 
Sliczny Twoj ogrodek, ja wlasnie choruje na japonska paproc. U nas w Garten Centrach na razie ani widu, ani slychu. Choineczke mam tez taka sama:)) Czy szyszki macie co roku? No i roze jakie

Pozdrawiam Patrycja- Ania
Zgoda na brak polskiej czcionki
Zgoda na brak polskiej czcionki
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Wietlica śliczna i okazała. Moja gdzieś się tłucze pomiędzy hostami. Muszę jej coś szepnąć, że wstyd być takim marnym
"Wujek" bardzo mi się podoba! Ni to pełna, ni to ... Ładny środek ma!

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- marzena06
Miłka jaki "Wujek" ???takasobie pisze:Wietlica śliczna i okazała. Moja gdzieś się tłucze pomiędzy hostami. Muszę jej coś szepnąć, że wstyd być takim marnym![]()
wielkakulka Aniu to jodła koreańska

Patiann Patrycjo -Aniu już masz wietlicę na liście chciejstw to zapewne ją zdobędziesz ,tylko dobrze przeglądaj rośliny w centrum ogrodniczym,moja lista chciejstw na razie schowana do szuflady ,zbieram kasę na wakacje

karolacha Karolinko ,ja też nie znam wszystkich swoich róż na rabacie to tylko znikoma część