do jakiegoś zapylenia pewnie dojdzie dopiero za miesiąc.

Może i moja się w końcu zawstydzi i zacznie rosnąć. Chyba miejsce jej nie pasuje bo w innym miejscu posadziłam Amish Pie to rośnie jak na drożdżach.
 Może i moja się w końcu zawstydzi i zacznie rosnąć. Chyba miejsce jej nie pasuje bo w innym miejscu posadziłam Amish Pie to rośnie jak na drożdżach.

Ja dziś byłem na działce aby ocenić co tam ciekawego mam i mogę stwierdzić że w tym roku nie popisałem się
 Ja dziś byłem na działce aby ocenić co tam ciekawego mam i mogę stwierdzić że w tym roku nie popisałem się   Nie miałem telefonu aby zrobić zdjęcia, ale może to i lepiej. Na szczęście Squash miał dużo szczęścia i uniknął ataku sarny oraz kreta i ten jest piękny krzaczor
 Nie miałem telefonu aby zrobić zdjęcia, ale może to i lepiej. Na szczęście Squash miał dużo szczęścia i uniknął ataku sarny oraz kreta i ten jest piękny krzaczor  Później jeszcze jeden który w miarę rokuje, a dalej to już dwa zniszczone przez szkodniki. W sumie aby zobrazować mam: dwa krzaki koło domu i 4 na działce w tym jest jeden Squash. Ale żeby było, to faktycznie mam 4 krzaki(W tym jeden Squash), bo z reszty wg mnie, nic nie będzie. No natura dała mi popalić w tym roku, że ho ho.. Kwiat mojej siostry jest zapylony, mój również rokuje bardzo dobrze. Na pędzie głównym widzę kolejną zawiązkę, ale jak będzie zapylona to nie zrezygnuje z niej
 Później jeszcze jeden który w miarę rokuje, a dalej to już dwa zniszczone przez szkodniki. W sumie aby zobrazować mam: dwa krzaki koło domu i 4 na działce w tym jest jeden Squash. Ale żeby było, to faktycznie mam 4 krzaki(W tym jeden Squash), bo z reszty wg mnie, nic nie będzie. No natura dała mi popalić w tym roku, że ho ho.. Kwiat mojej siostry jest zapylony, mój również rokuje bardzo dobrze. Na pędzie głównym widzę kolejną zawiązkę, ale jak będzie zapylona to nie zrezygnuje z niej  Myślę że wezmę jeszcze w eksperyment sadzonke siostry i będę z niej cisnął ile się da
 Myślę że wezmę jeszcze w eksperyment sadzonke siostry i będę z niej cisnął ile się da 

Wg mnie im więcej liści tym lepiej
 Wg mnie im więcej liści tym lepiej  Wiadomo, jeśli ma się więcej krzaków, to można zrobić jakieś eksperymenty, ale Ja  żadnych pędów bocznych nie usuwam
 Wiadomo, jeśli ma się więcej krzaków, to można zrobić jakieś eksperymenty, ale Ja  żadnych pędów bocznych nie usuwam