Przemku zdjęcia na szybkiego
Jestem pod wrażeniem .....
Wszystkie kwiaty piękne
Gożdziki brodate ślicznie wyglądają w tak dużej grupie , piękne róże ....
Przemku bardzo lubię i bardzo podobają mi się ogrody takie jak Twój. . Pozdrawiam
Mieszkasz blisko dyskoteki, że ci kradli? można się nieźle wkurzyć jak ktoś ci kwiaty ukradnie mi raczej to nie grozi mieszkam przy mało uczęszczanej drodze.
Mieszkam 1 km od Ośrodka wypoczynkowego na którym w sezonie letnim organizują imprezy . I jak to bywało wieczorem albo nad ranem pijusy wracają na skróty do domu polną drogą która przebiega koło mojego domu. Raz to cała duża donica z pelargoniami mi zginęła. Stała na kamieniu przed wjazdem. No ale było minęło.
Fantazja ułańska niektórych imprezowiczów jest po prostu nieziemska...Szkoda słów. Nie może się toto doturlać do domu bez szkód wyrządzonych reszcie ludzkości...
Albo "przyspawać" jakoś donicę i niech im dyski powyskakują z przesilenia Takim to tylko łapki poprzetrącać
Przemku, zacne to musiały by być ROSICE, takie rodem z horrorów
Albo potraktować trochę prądem. To się rozmarzyliśmy z listą tortur dla złodziejaszka. Jak w przyszłości złapię kogoś na gorącym uczynku to dam wam go trochę do pomęczenia ok.
Tak 6 piesków 9 kotów 1konia mućki (krowy). To co na wsi. Naj większe szczęście to mam do bezpańskich psów. Ostatnio to yorka znalazłem w sylwestra skulonego w trawie. Tej samej nocy przyszedł mróz. Wykąpałem go i znajoma go wzięła pod swój dach. Dużo by opowiadać. Ale twoje koty to wymiatają. Tylko filmy kręcić.
Niestety Przemku mam już tylko jednego kotka mój Grubasek zginął strasznie się do niego przywiązłam
kociarnia jeszcze większa niż psiarnia ja to jestem wybitnym miłośnikiem zwierząt, nie wyobrażam sobie nie mieć zwierzaków