Moja zielona oaza spokoju

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
piortkowice
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 11:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja zielona oaza spokoju

Post »

Teresko, Paulinko to Wy mnie motywujecie ;:167 Kocham warzywniaczek kwiatki i pole ;:215 Jeszzce trochę i będę sie zastanawiać komu dać buraki, ogórki, marchew itd :D Będę wywozić do znajomych ;:306 Dzisiaj siedziałam trochę w kukurydzy, ale sporo zostało do zrobienia i przede wszsytkim sucho ;:145
Aniu jak tylko będziesz w pobliżu daj zanć, a zakupy jak zwykle w Licheniu ;:170 Piękne roślinki mają i po atrakcyjnych cenach, są storczyki o wiele ładniejsze niz moje ale np po 15, czy 20 zl, ale poczekam aż będą miały mniej kwaitkow i kupię znowu po 5 ;:306
Jadziu zapraszam kwiatów jest wiele tam, a można dostać bzika na ich punkcie, są też promocyjne hortensje ;:215
Anym wybaczam i zapraszam częściej ;:136
Aniu storczyki licheńskie i za grosze ;:306 musisz przyjechać i zobaczyć, ale powojników nie mieli :;230 :;230 :;230
Viola K dziękuję ;:168
emka29
200p
200p
Od: 8 lip 2012, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Patrycjo, ależ masz uprawy, aż oczopląsu można dostać, tyle wszystkiego i takie piękne! Liliowce i lilie moje chcenie balkonowe i groszek pachnący Ci już kwitnie i kalla, a moje tylko masę liści produkują :( Jestem pełna podziwu dla ogromu pracy, jaki wkładasz w swój ogród i warzywniak! a gąski ;:167 a jeszcze chciałam zapytać Cię o ogóreczniki, widzę, że pięknie Ci rosną, robisz z nimi coś specjalnego? bo mi ładnie wschodzą, ale jak już mają po kilka liści to marnieją, już któryś rok z rzędu je wysiewałam i właśnie ostatnią siewkę musiałam wyrzucić, bo padła :(
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Awatar użytkownika
piortkowice
1000p
1000p

Post »

Marto ogóreczniki kwitną i sieją się nie miłosiernie u mnie, mam glinę ;:131 Służę sadzonkami ;:215
Awatar użytkownika
patusia336
1000p
1000p
Od: 31 sty 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Widzę , że parapet w końcu jest zajęty przez piękne domowe kwiatuszki, na poprzednich zdjęciach las pomidorów, papryki itp. Pięknie wszystko u Ciebie rośnie , kwitnie ;:215
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Patrycjo mamy wspólne zainteresowania - pole warzywniak i kwiaty ;:196
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36

Post »

Coś czuję,że w najbliższym czasie odwiedzę Licheń i to w innym celu niż zwykle ;:224
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Patrycjo, wspaniałe okazje wyłowiłaś, storczyki po 5zł ;:oj , gratuluję zakupu ;:138 . Kalię w gruncie masz wsadzoną? Na zimę chyba do domku trzeba ją zabrać, prawda? Lilie już w pełnym rozkwicie, a u mnie dopiero pierwsze się pokazują. Masz jednak cieplejszy klimat niż ja.
Podziwiam Twój warzywnik, jak z obrazka ;:180
Awatar użytkownika
piortkowice
1000p
1000p

Post »

Patrycja dziękuję za pochwały :D
Jadzieńko wiele zawdzięczam temu mojemu zielonemu światu :D Codziennie obchód musi być na szybko z kawą w ręku ;:124
Aniu odwiedż koniecznie Licheń bo warto ;:215 Ja jestem stałym gościem tam na rogu w kwiatkach ;:306 ;:306
Sosenki pierwszy raz calle wsadzałam w tym roku, masz rację na zimę trzeba wykopać, martwi mnie tylko to że wysadzilam chyba 3 cebule a jedna tylko jest ;:145

Załamka mały ma anginę ;:182
emka29
200p
200p
Od: 8 lip 2012, o 17:54

Post »

Patrycjo, jeśli chcesz się pozbyć jakiejś małej sadzonki ogórecznika, to ja bardzo chętnie przyjmę, mam małego fioła :wink: na punkcie jadalnych kwiatów i ogórecznik w sałatce "chodzi" za mną od lat :D
Dużo zdrówka dla Małego! ;:168
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Patiann
200p
200p
Od: 6 maja 2012, o 12:40

Post »

Witaj Patrycja,
tak spontanicznie zagladam, gdyz oczekuje wizyty z Polski i siedze jak na szpilkach. Wrzucam Twoja stronke i co widze....kuuury!! kocham kury, kojaza mi sie z dziecinstwem, to radosne gdakanie kazdego ranka-brakuje mi tego!!!! Sasiad rowniez ma mala hodowle, wiec jak dobrze zawieje, to slysze czasami kurze opowiesci. Spenetruje Twoj watek po dlugim weekendzie, przyjemnosci :wit
Pozdrawiam Patrycja- Ania
Zgoda na brak polskiej czcionki
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

Witaj Patrycjo :wit UU do nie dobrze, że mały ma anginę. Dużo zdrówka mu życzę niech szybciutko wraca do zdrowia ;:168
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36

Post »

Licheń na pewno odwiedzę w najbliższym czasie ;:108 Przykro mi z powodu choroby synka.Mam nadzieję,że szybko wyzdrowieje ;:168
Awatar użytkownika
piortkowice
1000p
1000p

Post »

;:3 Emka zaraz pójdzie pw do Ciebie :D
Patiann penetruj do woli wątek ;:138 Zapraszam, moje kury zaszcycone taką pochwałą ;:306
Paulii nie dziękuję gorączka go po prostu meczy, ma włączony antybiotyk wiec jestem dobrej myśli :roll:
Aniu przyjeżdżaj , na pewno nie będziesz żałować

U mnie dzisiaj troszkę w końcu pokropiło, od razu inne powietrze ;:215
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Patrycjo, tyle pięknych kolorów, tak cudnie i koło domu i na werandzie, przykro tylko, że mały zachorował, zdrówka mu życzę :wit :wit
Awatar użytkownika
piortkowice
1000p
1000p

Post »

Iwonko na szczęscie juz mu lepiej, najgorsz ebyły 2 pierwsze dni i strach przed drgawkami :shock: Kiedyś miała w dzieciństwie i wspomnienie przykre powraca...... Mam nadzieję że z dnia na dzień będzie lepiej ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”